Zobrazeno 1 - 10
of 65
pro vyhledávání: '"Gan Zhilin"'
Publikováno v:
Experimental Physiology, Vol 109, Iss 7, Pp 1188-1198 (2024)
Abstract Previous studies have shown that podocyte injury is involved in the development of proteinuria in rats under hypobaric hypoxia conditions. Prolyl hydroxylase inhibitors (PHIs) may reduce proteinuria. This study aimed to further investigate w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5a1b00492bcc4295b4f2770c4bc51870
Publikováno v:
In Food Bioscience February 2024 57
Autor:
Jia, Chengli, Wei, Yulong, Shi, Junyan, Zhang, Huimin, Xiao, Yuhang, Gan, Zhilin, Jia, Guoliang, Qian, Xiaolin, Gao, Weiman, Zhang, Yijia, Liu, Ziyi, Zhang, Jingyue, Luan, Wenli, Sun, Aidong
Publikováno v:
In Food Bioscience December 2023 56
Autor:
Gan, Zhilin, Zhang, Yuyu, Gao, Weiman, Wang, Simin, Liu, Yue, Xiao, Yuhang, Zhuang, Xibing, Sun, Aidong, Wang, Ruixue
Publikováno v:
In Food Bioscience October 2022 49
Autor:
Wei, Yulong, Yu, Ning, Zhu, Yue, Jia, Chengli, Xiao, Yuhang, Zhao, Yue, Cai, Pengju, Zhao, Wanbin, Ju, Mengmeng, Wu, Tongtong, Gan, Zhilin, Sun, Aidong
Publikováno v:
In LWT 15 March 2022 158
Autor:
Zhang, Jiaying, Jia, Guoliang, Wanbin, Zhao, Minghao, Jiang, Wei, Yulong, Hao, Jingyi, Liu, Xiaolin, Gan, Zhilin, Sun, Aidong
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids March 2021 112
Publikováno v:
In LWT January 2021 136 Part 1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering June 2016 178:151-158