Zobrazeno 1 - 10
of 33
pro vyhledávání: '"Gan, Yuman"'
Autor:
Zhang, Delin, Jiang, Xiaodong, Liu, Sini, Bai, Meng, Lin, Xiao, Liu, Yonghong, Gao, Chenghai, Gan, Yuman
Publikováno v:
In Journal of Biotechnology 20 November 2024 395:71-79
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Bioscience and Bioengineering July 2020 130(1):48-53
Autor:
Wang, Yu, Cao, Guangping, Gan, Yuman, Lin, Xiao, Yi, Xiangxi, Zhao, Longyan, Liu, Yonghong, Gao, Chenghai, Bai, Meng
Publikováno v:
Marine Drugs; Jun2024, Vol. 22 Issue 6, p282, 10p
Autor:
Gan, Yuman1 (AUTHOR) gan_ym2018@163.com, Bai, Meng1 (AUTHOR), Lin, Xiao1 (AUTHOR), Liu, Kai1 (AUTHOR), Huang, Bingyao1 (AUTHOR), Jiang, Xiaodong1 (AUTHOR), Liu, Yonghong1 (AUTHOR) yonghongliu@scsio.ac.cn, Gao, Chenghai1 (AUTHOR) gaochh@gxtcmu.edu.cn
Publikováno v:
Microbial Cell Factories. 7/19/2022, Vol. 21 Issue 1, p1-15. 15p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gan, Yuman, Bai, Meng, Lin, Xiao, Liu, Kai, Huang, Bingyao, Jiang, Xiaodong, Liu, Yonghong, Gao, Chenghai
Additional file 1. Fig. S1. Saline stress tolerance of parental strain. Saline ranging from 3 to 10% (w/v) was directly added to the fermentation medium containing 50 g/L glucose, and the growth kinetics was measured. Values and error bars represent
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::3b5173afe3ba04808bc15284cb8b91d0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lin, Xiao, Tang, Zhenzhou, Gan, Yuman, Li, Zhengyuan, Luo, Xiaowei, Gao, Chenghai, Zhao, Longyan, Chai, Ling, Liu, Yonghong
Publikováno v:
Journal of Natural Products; April 2023, Vol. 86 Issue: 4 p994-1002, 9p