Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Gamma dosage"'
Publikováno v:
Applied Food Research, Vol 4, Iss 2, Pp 100444- (2024)
Gamma irradiation stands as a proven and efficient technology, elevating the safety, quality, and shelf life of meat and poultry. Its prowess lies in its capacity to eradicate harmful microbes and prolong shelf life without inducing radioactivity. Th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ec07d89d70f444f2a961cb5df85f06b0
Publikováno v:
In Applied Food Research December 2024 4(2)
Autor:
Wan Arfiani Barus, Koko Tampubolon, Alridiwirsah, Tengku Boumedine Hamid Zulkifli, Dafni Mawar Tarigan, Desi Ardilla, Khairunnisa Rangkuti
Publikováno v:
Acta Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis, Vol 71, Iss 2, Pp 75-88 (2023)
The selection of plant varieties and the proper gamma dosage will affect germination and nutrient absorption. The goal studies were: (1) to obtain the salinity-tolerant red rice varieties and (2) to obtain the effect of varieties, gamma doses, and th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ca2bd9ffc2a24862984499abd32e3b2e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.