Zobrazeno 1 - 10
of 41
pro vyhledávání: '"Gambus H"'
Autor:
Gambus, H.,Uniwersytet Rolniczy, Krakow (Poland). Katedra Technologii Weglowodanow, W. Berski, B. Achremowicz
Publikováno v:
Zywnosc.Nauka.Technologia.Jakosc/Food.Science.Technology.Quality.
Autor:
G. Augustyn, Nowakowski, K.,Microstructure Sp. zo.o.,Warszawa Poland, D. Pastuszka, Gambus, H.,Uniwersytet Rolniczy, Krakow (Poland). Katedra Technologii Weglowodanow, Mickowska, B.,Ur Kra Uniwersytet Rolniczy, Krakow (Poland). Wydzial Technologii Zywnosci, Sabat, R.,Uniwersytet Rolniczy, Krakow (Poland). Katedra Technologii Weglowodanow, M. Gibinski
Publikováno v:
Zywnosc.Nauka.Technologia.Jakosc/Food.Science.Technology.Quality.
Autor:
Hussein, Ahmed MS, Ali, Hatem S, Ahmed, MI, Hasona, NA, Selemain, AH, Raman, BV, Krishna, Anv, Rao, BN, Saradhi, MP, Rao, Mvb, Al-Farsi, AM, Lee, CY, Besbes, S, Drira, L, Blecker, C, Deroanne, C, Attia, H, Bouaziz, MA, Amara, HB, Almana, HA, Mahmoud, RM, Salmenkallio-Marttila, M, Roininen, K, Autio, K, Lahteenmaki, L, Flander, L, Suortti, T, Dykes, L, Rooney, W, Trumbo, P, Schlicker, S, Yates, AA, Poos, M, El-Shobaki, FA, Badawy, IH, Saleh, ZA, Gabrial, SG, Mcclave, JT, Benson, PG, Pedo, I, Sgarbieri, VC, Gutkoski, LC, Hamada, JS, Hashim, IB, Sharif, Fadel A., Czubaszek, A, Karolini-Skaradzinska, Z, Salehifar, M, Shahedi, M, Pastuszka, D, Gambus, H, Ziobro, R, Mickowska, B, Buksa, K, Sabat, R, EL Salwa, SM, Hussein, Ams, Moaty, Mia, Ahmed, NH, Hanna, LM, Tapozada, ST, El-Kassas, FB, Tester, RF, Morrison, WR, Gomez, MH, Lee, JK, Mcdonough, CM, Waniska, RD, Rooney, LW
Objective: The present study aimed to investigate effect of addition date seed powder on the chemical composition, rheological properties, diffraction scanning colorimetric, x-ray diffraction, infra-red (IR), flavonoid, antioxidant activity, total ph
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4294::1b4b8b635629dfa5b2fda371c28a8ed1
http://scholar.google.com/scholar?cluster=11934752890083901013&hl=en&oi=scholarr
http://scholar.google.com/scholar?cluster=11934752890083901013&hl=en&oi=scholarr
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gambus H, Gambus F, Pastuszka D, Wrona P, Ziobro R, Sabat R, Mickowska B, Nowotna A, Sikora M, Gambuś, Halina, Gambuś, Florian, Pastuszka, Dorota, Wrona, Paulina, Ziobro, Rafał, Sabat, Renata, Mickowska, Barbara, Nowotna, Anna, Sikora, Marek
Publikováno v:
International Journal of Food Sciences & Nutrition; 2009 Suppl 4, Vol. 60, p31-50, 20p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.