Zobrazeno 1 - 10
of 654
pro vyhledávání: '"Gambi L"'
Autor:
Guaita A; National Reference Center for Bovine Milk Quality, Via A. Bianchi 9, 25124 Brescia, Italy., Gambi L; 'Produzione Primaria' Department, Istituto Zooprofilattico Sperimentale della Lombardia e dell'Emilia Romagna 'Bruno Ubertini' (IZSLER), Via A. Bianchi 9, 25124 Brescia, Italy., Baresi P; 'Produzione Primaria' Department, Istituto Zooprofilattico Sperimentale della Lombardia e dell'Emilia Romagna 'Bruno Ubertini' (IZSLER), Via A. Bianchi 9, 25124 Brescia, Italy., Paterlini F; 'Produzione Primaria' Department, Istituto Zooprofilattico Sperimentale della Lombardia e dell'Emilia Romagna 'Bruno Ubertini' (IZSLER), Via A. Bianchi 9, 25124 Brescia, Italy., Bolzoni G; 'Produzione Primaria' Department, Istituto Zooprofilattico Sperimentale della Lombardia e dell'Emilia Romagna 'Bruno Ubertini' (IZSLER), Via A. Bianchi 9, 25124 Brescia, Italy., Zanardi G; 'Produzione Primaria' Department, Istituto Zooprofilattico Sperimentale della Lombardia e dell'Emilia Romagna 'Bruno Ubertini' (IZSLER), Via A. Bianchi 9, 25124 Brescia, Italy., Daminelli P; National Reference Center for Bovine Milk Quality, Via A. Bianchi 9, 25124 Brescia, Italy.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2024 Nov 14; Vol. 13 (22). Date of Electronic Publication: 2024 Nov 14.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Di Donato A; Istituto Zooprofilattico Sperimentale Della Lombardia e dell'Emilia Romagna (IZSLER), 47122 Forlì, Italy., Gambi L; Istituto Zooprofilattico Sperimentale Della Lombardia e dell'Emilia Romagna (IZSLER), 47122 Forlì, Italy., Ravaioli V; Istituto Zooprofilattico Sperimentale Della Lombardia e dell'Emilia Romagna (IZSLER), 47122 Forlì, Italy., Perulli S; Istituto Zooprofilattico Sperimentale Della Lombardia e dell'Emilia Romagna (IZSLER), 47122 Forlì, Italy., Cirasella L; Istituto Zooprofilattico Sperimentale Della Lombardia e dell'Emilia Romagna (IZSLER), 47122 Forlì, Italy., Rossini R; Istituto Zooprofilattico Sperimentale Della Lombardia e dell'Emilia Romagna (IZSLER), 47122 Forlì, Italy., Luppi A; Istituto Zooprofilattico Sperimentale Della Lombardia e dell'Emilia Romagna (IZSLER), 43126 Parma, Italy., Tosi G; Istituto Zooprofilattico Sperimentale Della Lombardia e dell'Emilia Romagna (IZSLER), 47122 Forlì, Italy., Fiorentini L; Istituto Zooprofilattico Sperimentale Della Lombardia e dell'Emilia Romagna (IZSLER), 47122 Forlì, Italy.
Publikováno v:
Animals : an open access journal from MDPI [Animals (Basel)] 2024 Feb 08; Vol. 14 (4). Date of Electronic Publication: 2024 Feb 08.
Autor:
Pasquali F; Department of Agricultural and Food Sciences, Alma Mater Studiorum-University of Bologna, 40126 Bologna, Italy., Valero A; Department of Food Science and Technology, University of Cordoba, Agrifood Campus of International Excellence ceiA3, Campus Rabanales, 14014 Córdoba, Spain., Possas A; Department of Food Science and Technology, University of Cordoba, Agrifood Campus of International Excellence ceiA3, Campus Rabanales, 14014 Córdoba, Spain., Lucchi A; Department of Agricultural and Food Sciences, Alma Mater Studiorum-University of Bologna, 40126 Bologna, Italy., Crippa C; Department of Agricultural and Food Sciences, Alma Mater Studiorum-University of Bologna, 40126 Bologna, Italy., Gambi L; Department of Agricultural and Food Sciences, Alma Mater Studiorum-University of Bologna, 40126 Bologna, Italy., Manfreda G; Department of Agricultural and Food Sciences, Alma Mater Studiorum-University of Bologna, 40126 Bologna, Italy., De Cesare A; Department of Veterinary Medical Sciences, Alma Mater Studiorum-University of Bologna, 40126 Bologna, Italy.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2023 Nov 10; Vol. 12 (22). Date of Electronic Publication: 2023 Nov 10.
The Mediterranean region is known for being rich in traditional food products representing a vital part of the local heritage. Small traditional food productions are sometime considered less safe than industrial productions because the combination of
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4094::b51d0a1f7a4ad7f44a1474c668f46dcd
http://hdl.handle.net/11585/858837
http://hdl.handle.net/11585/858837
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pasquali F; Department of Agricultural and Food Sciences, Alma Mater Studiorum-University of Bologna, 40126 Bologna, Italy., Crippa C; Department of Agricultural and Food Sciences, Alma Mater Studiorum-University of Bologna, 40126 Bologna, Italy., Parisi A; Istituto Zooprofilattico Sperimentale di Puglia e Basilicata, 71121 Foggia, Italy., Lucchi A; Department of Agricultural and Food Sciences, Alma Mater Studiorum-University of Bologna, 40126 Bologna, Italy., Gambi L; Department of Agricultural and Food Sciences, Alma Mater Studiorum-University of Bologna, 40126 Bologna, Italy., Merlotti A; Department of Physics and Astronomy, Alma Mater Studiorum-University of Bologna, 40126 Bologna, Italy., Remondini D; Department of Physics and Astronomy, Alma Mater Studiorum-University of Bologna, 40126 Bologna, Italy., Stonfer M; Bayer Animal Health, 20156 Milan, Italy., Manfreda G; Department of Agricultural and Food Sciences, Alma Mater Studiorum-University of Bologna, 40126 Bologna, Italy.
Publikováno v:
Animals : an open access journal from MDPI [Animals (Basel)] 2023 Aug 11; Vol. 13 (16). Date of Electronic Publication: 2023 Aug 11.