Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Galyon H"'
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science December 2024 107(12):10751-10760
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Galyon H; School of Animal Sciences, Virginia Tech, Blacksburg 24061., Vibostok S; Department of Macromolecular Science and Engineering, Virginia Tech, Blacksburg 24061., Duncan J; School of Animal Sciences, Virginia Tech, Blacksburg 24061., Ferreira G; School of Animal Sciences, Virginia Tech, Blacksburg 24061., Whittington A; Department of Macromolecular Science and Engineering, Virginia Tech, Blacksburg 24061.; Departments of Chemical Engineering and Materials Science and Engineering, Virginia Tech, Blacksburg 24061., Cockrum R; School of Animal Sciences, Virginia Tech, Blacksburg 24061.
Publikováno v:
JDS communications [JDS Commun] 2022 Dec 22; Vol. 4 (2), pp. 70-74. Date of Electronic Publication: 2022 Dec 22 (Print Publication: 2023).