Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"Galvão, Julia Arantes"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Candido Tostes Dairy Institute; v. 76, n. 3 (2021); 142-156
Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes; v. 76, n. 3 (2021); 142-156
Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes
Empresa de Pesquisa Agropecuária de Minas Gerais (EPAMIG)
instacron:EPAMIG
Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes; v. 76, n. 3 (2021); 142-156
Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes
Empresa de Pesquisa Agropecuária de Minas Gerais (EPAMIG)
instacron:EPAMIG
The objective of this study was to verify whether there is an association between bacterial contamination of milk with their milking practices and the socioeconomic profile of milkers. Fourteen farms were studied, which were characterized in terms of
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::79c40918edba96719b9f50a77983d3e3
https://www.revistadoilct.com.br/rilct/article/view/828
https://www.revistadoilct.com.br/rilct/article/view/828
Publikováno v:
Revista do Instituto de Latícinios Cândido Tostes, Vol 75, Iss 4, Pp 281-289 (2021)
Journal of Candido Tostes Dairy Institute; v. 75, n. 4 (2020); 281-289
Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes; v. 75, n. 4 (2020); 281-289
Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes
Empresa de Pesquisa Agropecuária de Minas Gerais (EPAMIG)
instacron:EPAMIG
Journal of Candido Tostes Dairy Institute; v. 75, n. 4 (2020); 281-289
Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes; v. 75, n. 4 (2020); 281-289
Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes
Empresa de Pesquisa Agropecuária de Minas Gerais (EPAMIG)
instacron:EPAMIG
Milk treated by Ultra High Temperature - UHT is present in most national diets and takes a fundamental role in human nutrition. Mesophilic microorganisms stand out as the main product quality indicators. Thus, the objective of this paper was to detec
Autor:
Galvão, Julia Arantes1 juliaarantesgalvao@gmail.com, Possebon, Fábio Sossai2, Belém Spina, Thiago Luiz2, Pereira Guerra Filho, João Bosco2, dos Santos, Graciene Conceição3, Figueiredo Pantoja, José Carlos2, de Almeida Nogueira Pinto, José Paes2
Publikováno v:
Archives of Veterinary Science. 2017, Vol. 22 Issue 4, p52-61. 10p.
Autor:
Galvão, Julia Arantes1 juliaarantesgalvao@gmail.com, Yamatogi, Ricardo Seiti1, Biondo, Alexander Welker2, de Almeida Nogueira Pinto, José Paes1, Silva, José Roberto Marques3, Carbonari, Caio Antonio3, Velini, Edivaldo Domingues3
Publikováno v:
Journal of Food Quality. 1/22/2017, p1-6. 6p.
Autor:
GALVÃO, JULIA ARANTES1 juliaarantesgalvao@gmail.com, YAMATOGI, RICARDO SEITI1, SOUZA JUNIOR, LUIZ CARLOS TEIXEIRA2, JOAQUIM, JEAN FERNANDES2, RODRIGUES, MARIANNA VAZ1, BALDINI, EDUARDO DELBON1, DE ALMEIDA NOGUEIRA PINTO, JOSÉ PAES1
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Dec2015, Vol. 39 Issue 6, p1201-1205. 5p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.