Zobrazeno 1 - 10
of 39
pro vyhledávání: '"Galterio, G"'
Publikováno v:
Nahrung (Weinh.) 47 (2003): 54–59.
info:cnr-pdr/source/autori:Galterio G*, Codianni P*, Giusti AM**, Pezzarossa B*** and Cannella C**./titolo:Assessment of the agronomic and technological characteristics of T. turgidum ssp dicoccum Schrank and T. spelta L./doi:/rivista:Nahrung (Weinh.)/anno:2003/pagina_da:54/pagina_a:59/intervallo_pagine:54–59/volume:47
info:cnr-pdr/source/autori:Galterio G*, Codianni P*, Giusti AM**, Pezzarossa B*** and Cannella C**./titolo:Assessment of the agronomic and technological characteristics of T. turgidum ssp dicoccum Schrank and T. spelta L./doi:/rivista:Nahrung (Weinh.)/anno:2003/pagina_da:54/pagina_a:59/intervallo_pagine:54–59/volume:47
Recently, the people's interest in natural and organic products led to a "rediscovery" of hulled wheat, particularly T. turgidum ssp. dicoccum, commonly known as "farro". Compared with durum wheat (T. turgidum ssp. durum), farro is characterized by l
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::7a331edc8704aec7736fc3ba76786acd
https://publications.cnr.it/doc/239884
https://publications.cnr.it/doc/239884
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Plant Breeding; 5/1/93, Vol. 110 Issue 4, p290-296, 7p
Publikováno v:
Plant Breeding; Apr89, Vol. 102 Issue 3, p222-231, 10p
Publikováno v:
Qualitas Plantarum; 1979, Vol. 28 Issue 4, p333-348, 16p
Publikováno v:
Plant Foods for Human Nutrition (Formerly Qualitas Plantarum); April 1979, Vol. 28 Issue: 4 p333-348, 16p