Zobrazeno 1 - 10
of 532
pro vyhledávání: '"Gallotannins"'
Publikováno v:
Овощи России, Vol 0, Iss 4, Pp 54-60 (2024)
Relevance. Rhodiola rosea L. is a perennial herbaceous plant from the Crassulaceae family. The roots and rhizomes of R. rosea contain a range of biologically active compounds. This species is included in the State Pharmacopoeia of the Russian Federat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/79b21a1373c9411badfa8aa98143de0d
Autor:
Rippin, Vikas Beniwal, Ajay Sharma, Bikram Jit Singh, Seema Ramniwas, Katrin Sak, Satish Kumar, Anil K. Sharma
Publikováno v:
Exploration of Targeted Anti-tumor Therapy, Vol 4, Iss 2, Pp 208-216 (2023)
Tannins are secondary metabolites that belong to the family of polyphenolic compounds and have gained a huge interest among researchers due to their versatile therapeutic potential. After lignin, these are the second most abundant polyphenols found i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f944181ce4244118a593c5af1d4cf94c
Publikováno v:
Molecules, Vol 29, Iss 11, p 2615 (2024)
This paper explores the emerging subject of extracting tannins from various plant sources using deep eutectic solvents (DESs). Tannins are widely used in the food and feed industries as they have outstanding antioxidant qualities and greatly enhance
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/546d70bb6006436d95383782284e0938
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
OENO One, Vol 56, Iss 4 (2022)
The work aimed to study the effect of adding reduced glutathione (GSH) and/or gallotannins at bottling on the shelf-life of a Cortese white wine to limit the use of SO2. The experimental trial was carried out following a full factorial plan consistin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8800df2e7bd94a52a9f7ff2f8b0b5294
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 18, p 3331 (2023)
Excessive galloylated flavanols not only cause instability in the wine but also lead to unbalanced astringency. Although clarification agents are always used to precipitate unstable tannins in wine, the non-specific adsorption of tannins results in t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5f5b3e82bafd40e7b3c9f63b117c4ba5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
S. Yu. Sheiko, A. S. Shalamay
Publikováno v:
Журнал органічної та фармацевтичної хімії, Vol 19, Iss 1, Pp 16-24 (2021)
The development of medicines based on alder cone extracts led to the introduction of Altan and Altabor medicines into medical practice. The technology of extraction cake from cones has made it possible to obtain extracts with different therapeutic p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fce0490d44fc4ebbbed06e2d73d232d1
Autor:
Hua-Feng He
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
Gallotannins, characterized with the glycosidic core and galloyl unit, are seemed as vital components of hydrolyzable tannins. Benefit from the more and more discoveries of their bioactivities and edibility, application of gallotannins in food indust
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9be6b5570c394bcd8352273587e04031
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.