Zobrazeno 1 - 10
of 46
pro vyhledávání: '"Gallone F"'
Autor:
Caputo, L, Gallone, T, Faggiano, G, Carito, A, Battelli, G, Porcelli, MA, Gallone, F, Gallone, G., Baruzzi, F, Quintieri, L
Ricotta forte is a traditional fermented whey cheese cream mainly manufactured in Apulia and locally in Southern Italy; it is included among the traditional agrifood products of Italian Ministry of Agricultural, Food and Forestry Policies aiming to b
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::440ae745e9946c50927666312dc91123
Publikováno v:
6th International Meeting on Straightforward approach in Cultural Heritage and Environment studies-Multivariate Analysis and Chemometry, pp. 46–47, Roma, 18-19 Dicembre 2016
info:cnr-pdr/source/autori:Pierina Ielpo, Maria Rosaria Taurino, Riccardo Buccolieri, Francesco Gallone, Silvana Di Sabatino/congresso_nome:6th International Meeting on Straightforward approach in Cultural Heritage and Environment studies-Multivariate Analysis and Chemometry/congresso_luogo:Roma/congresso_data:18-19 Dicembre 2016/anno:2016/pagina_da:46/pagina_a:47/intervallo_pagine:46–47
info:cnr-pdr/source/autori:Pierina Ielpo, Maria Rosaria Taurino, Riccardo Buccolieri, Francesco Gallone, Silvana Di Sabatino/congresso_nome:6th International Meeting on Straightforward approach in Cultural Heritage and Environment studies-Multivariate Analysis and Chemometry/congresso_luogo:Roma/congresso_data:18-19 Dicembre 2016/anno:2016/pagina_da:46/pagina_a:47/intervallo_pagine:46–47
In the laboratory of a bakery, PM2,5 indoor samplings have been performed every each six hour meanly from 7th to 19th April 2013. For each daily sampling four PM2,5 samples have been collected. In total 40 samples were obtained. On each sample the fo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::9e3606182b6fa9dd96956d3aad6b4125
http://www.cnr.it/prodotto/i/374116
http://www.cnr.it/prodotto/i/374116
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment. Feb2010, Vol. 27 Issue 2, p249-254. 6p. 2 Charts, 2 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Il Nuovo Cimento: A; 1972, Vol. 10 Issue 1, p19-36, 18p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.