Zobrazeno 1 - 10
of 1 207
pro vyhledávání: '"Gallocatechins"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
European Food Research and Technology. 219:605-613
Residues such as peels and seeds that result from fruit juice production may contain substantial amounts of valuable natural antioxidants. In order to isolate the potential antioxidants gallocatechins and proanthocyanidins, pomace from sea buckthorn
Publikováno v:
Journal of the American Chemical Society. 117:9881-9888
Publikováno v:
Journal of the Chemical Society, Perkin Transactions 2; November 1, 1998, Vol. 1998 Issue: 11 p2365-2370, 6p
Autor:
Walter Mayer, Günther Bauni
Publikováno v:
Justus Liebigs Annalen der Chemie. 611:264-268
Aus frischer Eichen- und Edelkastanienrinde wurde d-Gallocatechin in einer Ausbeute von je 0.05% isoliert. Einige Angaben der Literatur uber diese Verbindung werden berichtigt.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
CNS Neuroscience & Therapeutics. Sep2018, Vol. 24 Issue 9, p753-762. 10p.
Autor:
Sadeghi‐Dehsahraei, Hamed1 (AUTHOR), Babajafari, Siavash2 (AUTHOR), Ashrafi, Mahboobeh1 (AUTHOR) mashrafi@shirazu.ac.ir, Mohammadi‐Sartang, Mohsen2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Oct2024, Vol. 12 Issue 10, p8043-8052. 10p.