Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Gallina, Serafina"'
Autor:
Cunsolo, Vincenzo, Saletti, Rosaria, Muccilli, Vera, Gallina, Serafina, Di Francesco, Antonella, Foti, Salvatore
Publikováno v:
In Food Research International September 2017 99 Part 1:41-57
Autor:
Cunsolo, Vincenzo, Fasoli, Elisa, Di Francesco, Antonella, Saletti, Rosaria, Muccilli, Vera, Gallina, Serafina, Righetti, Pier Giorgio, Foti, Salvatore
Publikováno v:
In Journal of Proteomics 30 January 2017 152:58-74
Autor:
Cunsolo, Vincenzo, Fasoli, Elisa, Saletti, Rosaria, Muccilli, Vera, Gallina, Serafina, Righetti, Pier Giorgio, Foti, Salvatore
Publikováno v:
In Journal of Proteomics 14 October 2015 128:69-82
Autor:
Gallina, Serafina
Lactoferrin, a protein showing an array of biochemical properties, including immuno-modulation, iron-binding ability, as well as antioxidant, antibacterial and antiviral activities, was isolated from donkey milk by ion exchange chromatography.The cha
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2357::8130a36eabbf851123a6c9752dc13b86
https://hdl.handle.net/10761/3880
https://hdl.handle.net/10761/3880
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.