Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"Gallic acid (PubChem CID370)"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Raquel Lucas-González, José Ángel Pérez-Álvarez, Giampiero Sacchetti, Salvatore Moscaritolo, Juana Fernández-López, Manuel Viuda-Martos
The aim was to study the in vitro starch digestibility, the free and bound polyphenol profile and their bioaccessibility and antioxidant activity during in vitro gastrointestinal digestion of durum wheat semolina spaghetti added with two types of per
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::eb9f009cecc38e42ddaef2ec210875ce
http://hdl.handle.net/11575/111841
http://hdl.handle.net/11575/111841
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jesus Simal-Gandara, Maria Fraga-Corral, Lucía Cassani, Paula Garcia-Oliveira, Miguel A. Prieto, Catarina Lourenço-Lopes, Cecilia Jimenez-Lopez, Antia G. Pereira
Publikováno v:
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Given the growing tendency of consumers to choose products with natural ingredients, food industries have directed scientific research in this direction. In this regard, algae are an attractive option for the research, since they can synthesize a gro
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::40c9fb4042d1fa4c794b37b86a97d958
http://hdl.handle.net/10198/24377
http://hdl.handle.net/10198/24377
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.