Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"Galli, Vincenzo"'
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology May 2017 78:361-366
Autor:
Carcea, Marina, Sorto, Mahamat, Batello, Caterina, Narducci, Valentina, Aguzzi, Altero, Azzini, Elena, Fantauzzi, Paolo, Finotti, Enrico, Gabrielli, Paolo, Galli, Vincenzo, Gambelli, Loretta, Maintha, Karar Mahamat, Namba, Fabienne, Ruggeri, Stefania, Turfani, Valeria
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology June 2015 62(1) Part 2:753-763
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
CET Journal - Chemical Engineering Transactions; 7/1/2021, Vol. 87, p619-624, 6p
Publikováno v:
Emirates Journal of Food and Agriculture. :47
The ancient grains Senatore Cappelli and Saragolla are often used as raw material, generally in mixture, for the production of pasta, which represents one of the most consumed foods in Italy. Due to the wide employment of these wheats in cereal based
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Massimo Adinolfi
Il saggio prova ad entrare nei meccanismi del momento 'politico' del pensiero di Blaise Pascal, analizzando in particolare le pensées dedicate alla 'raison des effets', mostrandone il carattere strategico rispetto a parti importanti della progettata
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::3257223fadb3aaca2801d2f89312153b
http://hdl.handle.net/11580/20445
http://hdl.handle.net/11580/20445