Zobrazeno 1 - 10
of 311
pro vyhledávání: '"Galletta M"'
Autor:
Sardo S, Galletta M, Coni E, Aviles Gonzalez CI, Piras I, Pia G, Evangelista M, Musu M, Finco G
Publikováno v:
Journal of Pain Research, Vol Volume 13, Pp 2355-2359 (2020)
Salvatore Sardo,1,2 Maura Galletta,2 Erica Coni,3 Cesar Ivan Aviles Gonzalez,1 Ilenia Piras,4 Giorgio Pia,4 Maurizio Evangelista,5 Mario Musu,1,2 Gabriele Finco1,2 1Anesthesia and Intensive Care Unit, University of Cagliari, Cagliari, Italy; 2Departm
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ce4b1dc61e4e4719adb9b28385bb428e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Nurse Education in Practice August 2014 14(4):417-421
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nurse education in practice. 66
The aim of the present study is to perform a longitudinal Italian validation of the scale and to adapt it to the nursing education contest.Research on emotional labor has shown that the roles played by surface acting and deep acting are still uncerta
Publikováno v:
Journal of chromatography. A. 1662
The volatile fraction of food, also called the food volatilome, is increasingly used to develop new fingerprinting approaches. The characterization of the food volatilome is important to achieve desired flavor profiles in food production processes, o