Zobrazeno 1 - 10
of 301
pro vyhledávání: '"Gallardo-Gomez M"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gallardo-Gómez, M., Carreras-Soldevilla, A., Alonso-Álvarez, I., Quintela, M. Lázaro, Benito, C. Garcia, Rodríguez-Casanova, A., Diaz-Lagares, A., Rubio, J. Casal, Martínez-Fernández, M.
Publikováno v:
In ESMO Open October 2023 8(1) Supplement 5
Autor:
Fernández, A.O., Macía, P. Mondelo, Brea-Iglesias, J., Gallardo-Gómez, M., Lazaro, M.E., Mateos, L.A. Leon, Juaneda-Magdalena, L., Rubio, J. Casal, Muinelo-Romay, L., Martínez-Fernández, M.
Publikováno v:
In ESMO Open October 2023 8(1) Supplement 5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Angeloni, Giulia1 (AUTHOR) giulia.angeloni@unifi.it, Spadi, Agnese1 (AUTHOR) agnese.spadi@unifi.it, Corti, Ferdinando1 (AUTHOR) francesco.maioli@unifi.it, Calcaprina, Marco2 (AUTHOR) marco.calcaprina@lombricolturaclt.it, Carpi, Giulia2 (AUTHOR) info@lombricolturaclt.it, Maioli, Francesco1 (AUTHOR) alessandro.parenti@unifi.it, Parenti, Alessandro1 (AUTHOR) piernicola.masella@unifi.it, Masella, Piernicola1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Biomass (2673-8783). Dec2024, Vol. 4 Issue 4, p1178-1190. 13p.
Autor:
Klisović, Dora1 (AUTHOR) klisovic.d@gmail.com, Novoselić, Anja1 (AUTHOR), Brkić Bubola, Karolina1 (AUTHOR) karolina@iptpo.hr
Publikováno v:
Molecules. Dec2024, Vol. 29 Issue 23, p5497. 24p.
Autor:
Barp, Laura1 (AUTHOR) laura.barp@uniud.it, Miklavčič Višnjevec, Ana2 (AUTHOR) ana-miklavcic@famnit.upr.si, Moret, Sabrina1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Molecules. Nov2024, Vol. 29 Issue 21, p5201. 22p.
Autor:
Arvaniti, Olga S.1 (AUTHOR) e.rodias@certh.gr, Rodias, Efthymios1,2 (AUTHOR) aterpou@agro.uoa.gr, Terpou, Antonia1 (AUTHOR) nafratis@agro.uoa.gr, Afratis, Nikolaos1 (AUTHOR), Athanasiou, Gina3 (AUTHOR) athanasiou@synelixis.com, Zahariadis, Theodore1,3 (AUTHOR) oarvaniti@agro.uoa.gr
Publikováno v:
Agronomy. Nov2024, Vol. 14 Issue 11, p2586. 15p.
Autor:
Jimenez-Lopez C; Nutrition and Bromatology Group, Department of Analytical and Food Chemistry, Faculty of Food Science and Technology, University of Vigo, Ourense Campus, E32004 Ourense, Spain.; Centro de Investigação de Montanha (CIMO), Instituto Politécnico de Bragança, Campus de Santa Apolonia, 5300-253 Bragança, Portugal., Carpena M; Nutrition and Bromatology Group, Department of Analytical and Food Chemistry, Faculty of Food Science and Technology, University of Vigo, Ourense Campus, E32004 Ourense, Spain., Lourenço-Lopes C; Nutrition and Bromatology Group, Department of Analytical and Food Chemistry, Faculty of Food Science and Technology, University of Vigo, Ourense Campus, E32004 Ourense, Spain., Gallardo-Gomez M; CINBIO, Universidade de Vigo, Department of Biochemistry, Genetics and Immunology, Campus Universitario Lagoas Marcosende, 36310 Vigo, Spain., Lorenzo JM; Meat Technology Centre Foundation, 32900 San Cibrao das Viñas, Spain., Barba FJ; Nutrition and Food Science Area, Preventive Medicine and Public Health, Food Science, Toxicology and Forensic Medicine Department, Universitat de València, Faculty of Pharmacy, Avda, Vicent Andrés Estellés, s/n, Burjassot, 46100 València, Spain., Prieto MA; Nutrition and Bromatology Group, Department of Analytical and Food Chemistry, Faculty of Food Science and Technology, University of Vigo, Ourense Campus, E32004 Ourense, Spain., Simal-Gandara J; Nutrition and Bromatology Group, Department of Analytical and Food Chemistry, Faculty of Food Science and Technology, University of Vigo, Ourense Campus, E32004 Ourense, Spain.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2020 Jul 28; Vol. 9 (8). Date of Electronic Publication: 2020 Jul 28.