Zobrazeno 1 - 10
of 114
pro vyhledávání: '"Gallardo, José Manuel"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Medina, Isabel, Undeland, Ingrid, Larsson, Karin, Storrø, Ivar, Rustad, Turid, Jacobsen, Charlotte, Kristinová, Věra, Gallardo, José Manuel
Publikováno v:
In Food Chemistry 2012 131(3):730-740
Autor:
Jiménez-Ruiz, Carlos A., Valido Morales, Agustin, Perez Chica, Gerardo, Urrutia Landa, Isabel, Rodriguez Portal, Jose Antonio, Arnedillo Muñoz, Aurelio, Cózar Bernal, Fernando, Peces-Barba, Germán, Diego Roza, Carmen, Solano Reina, Segismundo, Rodriguez Suarez, Pedro, Garcia Rio, Francisco, Salas Llinas, Ernest, Garcia Clemente, Marta María, Valencia Gallardo, Jose Manuel, Rodriguez Nieto, María Jesús, Martin de Carpi, Teresa, Sánchez de Cos Escuin, Julio, Estrada Trigueros, Graciliano, Godoy Mayoral, Raúl, Barbeta Sánchez, Enric, Fernández Villar, Alberto, Ros Lucas, Jose Antonio, Martinez Moragón, Eva, Tomás López, Laura
Publikováno v:
In Open Respiratory Archives October-December 2021 3(4)
Publikováno v:
Archivos De Bronconeumologia
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Carrera, Mónica, Gallardo, José Manuel
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
instname
24 pages, 1 table, 1 figure
In this chapter, an overview of the applications of proteomics to food quality and safety in the fishery and aquaculture sectors is presented. The potentiality of proteomics is highlighted with respect to different su
In this chapter, an overview of the applications of proteomics to food quality and safety in the fishery and aquaculture sectors is presented. The potentiality of proteomics is highlighted with respect to different su
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::5bcb15863a6eeff68dbfb27c82fb42e7
http://hdl.handle.net/10261/258335
http://hdl.handle.net/10261/258335
Publikováno v:
In Journal of Chromatography A 2007 1153(1):235-258
Autor:
Carrera, Mónica, Mateos, Jesús, Barros, Lorena, Pazos, Manuel, Magadán, Susana, Fernández-González, África, Pedrós, Lelia, Medina, Isabel, Pascual, Santiago, González, Ángel F., Gallardo, José Manuel
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
instname
Poster.-- Encontros IIM Primeira fase, 12 de decembro de 2019
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::c55bfdfb05a16c84662be2b201362a16
http://hdl.handle.net/10261/203981
http://hdl.handle.net/10261/203981
Autor:
Stryiński, Robert, Mateos, Jesús, Barros, Lorena, Pascual, Santiago, González, Ángel F., Gallardo, José Manuel, Lopieńska-Biernat, Elzbieta, Medina, Isabel, Carrera, Mónica
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
instname
6th International Congress on Analytical Proteomics, Caparica, 8th-11th July 2019
Anisakis simplex is a parasitic nematode, which is a threat to the health of people all over the world [1]. The consumption of raw or inadequately prepared fish co
Anisakis simplex is a parasitic nematode, which is a threat to the health of people all over the world [1]. The consumption of raw or inadequately prepared fish co
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::5935ef9e2c354b36b5ee04cf7fc3a146
http://hdl.handle.net/10261/205982
http://hdl.handle.net/10261/205982