Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"Gallagher, Maria Jose Sousa"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lindbom, Ingela, Kerry, J., Nunes, Helena Trindade, Pereira, Ricardo, Gallagher, Maria Jose Sousa, Staruch, Ladislav, Teixeira, J. A., Wendin, Karin, Vicente, A. A.
New techniques for food processing are areas of interest for the food industry and ohmic heating is an example of a new technique where there are many possible applications in the food area. The aim of this work was to characterize and compare qualit
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______307::0eecc409c86ce0a8c5ba30f1eed0c6ce
https://hdl.handle.net/1822/5149
https://hdl.handle.net/1822/5149