Zobrazeno 1 - 10
of 172
pro vyhledávání: '"Galgano, Fernanda"'
Autor:
Sportiello, Lucia, Tolve, Roberta, Galgano, Fernanda, Giarola, Marco, Musollini, Simone, Favati, Fabio
Publikováno v:
In Food Bioscience December 2024 62
Autor:
Malvano, Francesca, Muccio, Eleonora, Galgano, Fernanda, Marra, Francesco, Albanese, Donatella
Publikováno v:
In LWT 15 April 2024 198
Autor:
Acquaticci, Laura, Angeloni, Simone, Cela, Nazarena, Galgano, Fernanda, Vittori, Sauro, Caprioli, Giovanni, Condelli, Nicola
Publikováno v:
In Food Control July 2023 149
Autor:
Sportiello, Lucia, Favati, Fabio, Condelli, Nicola, Di Cairano, Maria, Caruso, Marisa Carmela, Simonato, Barbara, Tolve, Roberta, Galgano, Fernanda
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 March 2023 405 Part A
Assessment of brewing attitude of unmalted cereals and pseudocereals for gluten free beer production
Autor:
Cela, Nazarena, Galgano, Fernanda, Perretti, Giuseppe, Di Cairano, Maria, Tolve, Roberta, Condelli, Nicola
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 August 2022 384
Autor:
Tolve, Roberta, Tchuenbou-Magaia, Fideline Laure, Verderese, Daniele, Simonato, Barbara, Puggia, Damiano, Galgano, Fernanda, Zamboni, Anita, Favati, Fabio
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 December 2021 364
Autor:
Katanić, Jelena, Yousfi, Fatima, Caruso, Marisa Carmela, Matić, Sanja, Monti, Daria Maria, Loukili, El Hassania, Boroja, Tatjana, Mihailović, Vladimir, Galgano, Fernanda, Imbimbo, Paola, Petruk, Ganna, Bouhrim, Mohamed, Bnouham, Mohamed, Ramdani, Mohammed
Publikováno v:
In Food Bioscience August 2019 30
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Di Cairano, Maria, Galgano, Fernanda, Condelli, Nicola, Romano, Aldo, Albanese, Donatella, Marra, Francesco
Publikováno v:
CET Journal - Chemical Engineering Transactions; 2023, Vol. 104, p181-186, 6p