Zobrazeno 1 - 10
of 81
pro vyhledávání: '"Galeano, L."'
Autor:
Charbonnel, C., Schaerer, D., Prantzos, N., Ramírez-Galeano, L., Fragos, T., Kuruvandothi, A., Marques-Chaves, R., Gieles, M.
Publikováno v:
A&A 673, L7 (2023)
Unusually high N/O abundance ratios were recently reported for a very compact, intensively star-forming object GN-z11 at $z=10.6$ from JWST/NIRSpec observations. We present an empirical comparison with the C, N, and O abundance ratios in Galactic glo
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2303.07955
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nielsen, A.M., Garcia, L.A.T., Silva, K.J.S., Sabogal-Paz, L.P., Hincapié, M.M., Montoya, L.J., Galeano, L., Galdos-Balzategui, A., Reygadas, F., Herrera, C., Golden, S., Byrne, J.A., Fernández-Ibáñez, P.
Publikováno v:
In International Journal of Hygiene and Environmental Health July 2022 244
Publikováno v:
Revista de Ciencias Agrícolas, Vol 35, Iss 1, Pp 48-57 (2018)
Meat products are considered highly perishable foods because of their physical, chemical and biological characteristics. Different compounds can be combined to produce active films with greater functionality, which can provide effective protection to
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ac6571de73f9484ba9e0669895718292
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Revista UNIMAR, Vol 26, Iss 1 (2014)
Este artículo describe los problemas con respecto a la com-prensión de lectura, y producción de textos que enfrentan los maestros en la básica primaria y secundaria. También incluye las características del semántico comunicativo y los acer
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d2fcd4ea3861417abf45f9eebb2b2cbe
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.