Zobrazeno 1 - 10
of 24
pro vyhledávání: '"Galati, Rosemary Lais"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Piona, Maurício Nobuyuki Miyashita, Cabral, Luciano da Silva, Zervoudakis, Joanis Tilemahos, Abreu, Joadil Gonçalves de, Galati, Rosemary Lais, Caetano, Géssy Gabriela Gentile de Paula, Silva, Antonio Rodrigues da
Publikováno v:
Revista Brasileira de Saúde e Produção Animal, Volume: 13, Issue: 1, Pages: 110-122, Published: MAR 2012
Objetivou-se indicar níveis adequados da inclusão do caroço de algodão em dietas de cordeiros em confinamento. Foram realizados dois experimentos: no primeiro foram utilizados cinco ovinos fistulados no rúmen, distribuídos em um delineamento em
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::1cb9719c4d13c2a4333f6cb49870db3a
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1519-99402012000100010&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1519-99402012000100010&lng=en&tlng=en
Autor:
Santos, Viviane Correa, Ezequiel, Jane Maria Bertocco, Pinheiro, Rafael Silvio Bonilha, Barbosa, José Carlos, Galati, Rosemary Lais
Publikováno v:
Acta Scientiarum. Animal Sciences; Vol 31 No 4 (2009); 389-395
Acta Scientiarum. Animal Sciences; v. 31 n. 4 (2009); 389-395
Acta Scientiarum. Animal Sciences
Universidade Estadual de Maringá (UEM)
instacron:UEM
Acta Scientiarum. Animal Sciences; v. 31 n. 4 (2009); 389-395
Acta Scientiarum. Animal Sciences
Universidade Estadual de Maringá (UEM)
instacron:UEM
The aim of this work was to evaluate the introduction of 8% grains and by-products (meal or cake) of canola in the diets of lambs. To evaluate quantitative carcass characteristics, 24 Santa Ines lambs were used in a completely randomized design. Diet
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::4e3dd3251be20aedbc72b786f09d4835
http://www.periodicos.uem.br/ojs/index.php/ActaSciAnimSci/article/view/6946
http://www.periodicos.uem.br/ojs/index.php/ActaSciAnimSci/article/view/6946
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.