Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Zachovat současné nastavení filtrů
EXPAND:"fulltext"
Domovská stránka
Vyhledávání: "Galanakis, Charis M."
Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno
1
-
10
of
328
pro vyhledávání:
'"Galanakis, Charis M."'
Řazení
od nejnovějšího
Podle data vzestupně
podle relevance
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vybrat výsledek číslo 1
1
Kniha
Biodiversity, Functional Ecosystems and Sustainable Food Production. [elektronicky zdroj]
Autor:
Galanakis, Charis M.
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV (Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.)
Vybrat výsledek číslo 2
2
Kniha
The Age of Clean Label Foods. [elektronicky zdroj]
Autor:
Galanakis, Charis M.
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV (Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.)
Vybrat výsledek číslo 3
3
Kniha
Trends in Sustainable Chocolate Production. [elektronicky zdroj]
Autor:
Galanakis, Charis M.
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV (Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.)
Vybrat výsledek číslo 4
4
Kniha
Environment and Climate-Smart Food Production. [elektronicky zdroj]
Autor:
Galanakis, Charis M.
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV (Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.)
Vybrat výsledek číslo 5
5
Kniha
Food Bioactives and Health. [elektronicky zdroj]
Autor:
Galanakis, Charis M.
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV (Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.)
Vybrat výsledek číslo 6
6
Kniha
Nutraceutical and Functional Food Components : Effects of Innovative Processing Techniques. [elektronicky zdroj]
Autor:
Galanakis, Charis M.
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV (Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on requests.)
Vybrat výsledek číslo 7
7
Kniha
Innovation Strategies in the Food Industry : Tools for Implementation. [elektronicky zdroj]
Autor:
Galanakis, Charis M.
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV (Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on requests.)
Vybrat výsledek číslo 8
8
Kniha
Sustainable Food Processing and Engineering Challenges. [elektronicky zdroj]
Autor:
Galanakis, Charis M.
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on requests.
Vybrat výsledek číslo 9
9
Kniha
Food Technology Disruptions. [elektronicky zdroj]
Autor:
Galanakis, Charis M.
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV (Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.)
Vybrat výsledek číslo 10
10
Kniha
Aromatic Herbs in Food : Bioactive Compounds, Processing, and Applications. [elektronicky zdroj]
Autor:
Galanakis, Charis M.
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV (Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.)
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Další »
[33]
Vyhledávací nástroje:
RSS
Poslat e-mailem
Upřesnit hledání
Omezení vyhledávání
Plný text
Recenzováno
Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
Typ dokumentu
256
Akademické články
35
Knihy
32
Electronic Resources
3
Časopisy
2
Elektronické knihy
Předmět
32
electronic books
28
bioactive compounds
27
emerging technologies
22
phenols
21
sustainability
20
by-products
20
covid-19
20
recovery
18
antioxidant activity
17
olive mill wastewater
15
extraction
14
food waste
13
anthocyanins
13
antioxidant
12
antioxidants
12
functional foods
12
optimization
12
ultrafiltration
11
dietary fiber
11
mill waste-water
11
sars-cov-2
10
food industry
10
food safety
10
food security
10
polyphenols
9
assisted extraction
9
lycopene
9
modeling
9
nutraceuticals
9
pectin
9
phenolic compounds
8
nutrition
8
pectins
8
response surface methodology
8
response-surface methodology
7
artificial intelligence
7
bioeconomy
7
covid-19 pandemic
7
products
7
protein
6
agri-food
6
flavonoids
6
flavonols
6
fruit
6
green extraction
6
nanofiltration
6
pandemics
6
phenolic-compounds
6
temperature
6
water
Vydavatel
45
elsevier b.v.
45
mdpi
19
elsevier
18
elsevier inc.
16
taylor & francis ltd
15
elsevier science & technology
15
elsevier science bv
11
mdpi ag
10
elsevier ltd
9
academic press
9
elsevier science london
9
hindawi limited
9
wiley-blackwell
7
academic press inc.
7
taylor & francis inc
6
elsevier sci ltd
6
wiley
5
springer
5
springer international publishing ag
4
taylor & francis group
3
elsevier applied science publishers
2
american chemical society
2
czech academy of agricultural sciences (caas)
2
elsevier science
2
elsevier trends journals
2
institute of agrophysics, polish academy of sciences
1
acad brasileira de ciencias
1
academia brasileira de ciencias
1
academic press inc elsevier science
1
academic press ltd- elsevier science ltd
1
amer chemical soc
1
cell press
1
czech academy agricultural sciences
1
de gruyter
1
de gruyter open ltd
1
de gruyter poland sp z o o
1
elsevier applied science
1
elsevier france-editions scientifiques medicales elsevier
1
frontiers media sa
1
frontiers research foundation
1
inst chemical engineers
1
institute of food technologists
1
pergamon-elsevier science ltd
1
springer (india)
1
springer heidelberg
1
springer india
1
springer science and business media llc
1
taylor and francis group
1
woodhead publishing
1
world intellectual property organization
Publikováno v
24
foods
19
trends in food science & technology
11
food chemistry
11
foods basel switzerland
10
critical reviews in food science & nutrition
10
science of the total environment
8
critical reviews in food science and nutrition
8
pharmaceutics
6
food and bioproducts processing
6
food research international
6
journal of food engineering
6
journal of food processing & preservation
5
journal of environmental management
5
journal of food biochemistry
4
bioresource technology
4
journal of advanced research
3
acs omega
3
arabian journal of chemistry
3
czech journal of food sciences
3
food authentication and traceability
3
food reviews international
3
frontiers in microbiology
3
glucosinolates: properties, recovery, and applications
3
heliyon
3
industrial crops & products
3
innovations in traditional foods
3
international agrophysics
3
international journal of food properties
3
journal of applied research on medicinal and aromatic plants
3
journal of food safety
3
journal of membrane science
3
journal of pharmaceutical and biomedical analysis
3
molecules
2
anais da academia brasileira de ciencias
2
biochemical pharmacology
2
biomass conversion and biorefinery
2
biomolecules
2
biomolecules (2218-273x)
2
comprehensive reviews in food science and food safety
2
desalination
2
industrial biotechnology
2
journal of food composition and analysis
2
journal of the american oil chemists' society (jaocs)
2
jsfa reports
2
open chemistry
2
plant physiology and biochemistry
2
separation and purification technology
2
separation science & technology
2
sustainability
1
euro-mediterranean journal for environmental integration
Zdroj
89
Science Citation Index Expanded
57
Academic Search Ultimate
39
Complementary Index
38
ScienceDirect
37
MEDLINE
32
Vybrané kolekce e-knih
16
OpenAIRE
6
Supplemental Index
4
Business Source Ultimate
3
GreenFILE
3
Social Sciences Citation Index
2
NORA (Norwegian Open Research Archive)
1
eBook Collection (EBSCOhost)
1
Directory of Open Access Journals
Geografie
2
marrakech (morocco)
1
cyprus
1
oregon
Rok vydání
Od:
do:
×
načítá se......