Zobrazeno 1 - 10
of 78
pro vyhledávání: '"Galactonic acid"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Microbial Cell Factories, Vol 19, Iss 1, Pp 1-9 (2020)
Abstract Background Marine macroalgae Gelidium amansii is a promising feedstock for production of sustainable biochemicals to replace petroleum and edible biomass. Different from terrestrial lignocellulosic biomass, G. amansii is comprised of high ca
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/10fd41f6f66144719de8233e96f03144
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Fermentation, Vol 5, Iss 3, p 73 (2019)
(1) Background: It has been shown that d-galacturonic acid is converted to l-galactonic acid by the basidiomycotic yeast, Cryptococcus diffluens. However, two pathways are hypothesized for the l-galactonic acid conversion process in C. diffluens. One
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d6fe001670d049c69849c107ebdddd4a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wellington Balmant, Ivo Nietzel, David A. Mitchell, Nadia Krieger, Aline Bescrovaine Pereira, Larissa Madureira Pacholak do Espírito Santo
Publikováno v:
Chemical Engineering Journal. 322:417-427
There has been a surge of interest in the establishment of citrus waste biorefineries. One strategy in such biorefineries would be to extract pectin and saccharify it enzymatically to produce d -galacturonic acid, which has potential as a platform ch
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Fermentation
Volume 5
Issue 3
Fermentation, Vol 5, Iss 3, p 73 (2019)
Volume 5
Issue 3
Fermentation, Vol 5, Iss 3, p 73 (2019)
(1) Background: It has been shown that d-galacturonic acid is converted to l-galactonic acid by the basidiomycotic yeast, Cryptococcus diffluens. However, two pathways are hypothesized for the l-galactonic acid conversion process in C. diffluens. One