Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"Galán, María G"'
Publikováno v:
Archivos Latinoamericanos de Nutrición, Volume: 62, Issue: 3, Pages: 290-294, Published: SEP 2012
EDTA is used as disodium salt or disodiumcalcium in foods, to prevent lipid oxidation or as color and flavor stabilizer. In some countries, FeNaEDTA is also used as a source of iron for fortification. However, EDTA has an Acceptable Daily Intake (ADI
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______621::0e674ead037dfcad0990bd84e366ca6d
http://www.scielo.org.ve/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0004-06222012000300012&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.org.ve/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0004-06222012000300012&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.