Zobrazeno 1 - 10
of 117
pro vyhledávání: '"Gajdoš Kljusurić, J."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
The chemical composition of wine is highly influenced by the terroir, the viticultural area where vine interacts with the agronomic practices and environment (cultivar, geographic position, soil, climate conditions of a vineyard, along with the viney
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::7ff0a70404e9d15d3df6cce016bb081b
https://www.bib.irb.hr/1202090
https://www.bib.irb.hr/1202090
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Čulo, I., Grgić, F., Jurina, T., Šalić, A., Benković, M., Valinger, D., Gajdoš Kljusurić, J., Jurinjak Tušek, A., Zelićb, B.
Publikováno v:
Kemija u Industriji; 2022, Vol. 71 Issue 9/10, p653-659, 7p