Zobrazeno 1 - 10
of 40
pro vyhledávání: '"Gajadhar, S."'
Autor:
Ramaseshan, V.1, Gajadhar, S.1, Ghabbani, A. A.1, Abdulal, H. A.1, Tiwari, N.2, Balodia, M.3, Sangalli, M.3, Sood, S.4
Publikováno v:
Hydrocarbon Processing. Oct2023, Vol. 102 Issue 10, p1-15. 15p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Organic containers are environmentally-friendly and are considered a natural approach to starting vegetable seeds. There are several different types of organic seed starting pots to use when vegetables are grown from seeds. Usually the seeds are sown
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::8028b05fd3f39aeb6ecf666f7b1213ae
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Handboek Effectief Opleiden, 1-20
STARTPAGE=1;ENDPAGE=20;TITLE=Handboek Effectief Opleiden
STARTPAGE=1;ENDPAGE=20;TITLE=Handboek Effectief Opleiden
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=narcis______::0e05ec67765d7697f8e4bcab7981d3bf
https://research.tilburguniversity.edu/en/publications/6280516d-30a1-46a2-bba1-c2f618cb3a73
https://research.tilburguniversity.edu/en/publications/6280516d-30a1-46a2-bba1-c2f618cb3a73
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ho Thi Ngan Ha1,2 htnha@agu.edu.vn, Nguyen Thi Ngoc Giang2,3, Phan Uyen Nguyen1,2, Diep Kim Quyen1,2, Tran Nguyen Tuong Vy1,2, Le Hoang Bao Ngoc1,2
Publikováno v:
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria. Jan-Mar2024, Vol. 23 Issue 1, p15-27. 13p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.