Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"Gahr, Andreas"'
Publikováno v:
Brauwelt Español. nov2023, Vol. 27 Issue 4, p10-13. 4p.
Autor:
Forster, Adrian1, Gahr, Andreas2
Publikováno v:
Brauwelt Chinese. 2022, Issue 2, p13-16. 4p.
Publikováno v:
Brauwelt Español. Feb2022, Vol. 26 Issue 1, p7-12. 6p.
Publikováno v:
Brauwelt International; Apr2024, Vol. 42 Issue 2, p90-92, 3p
The reproducibility aspect of fresh and moderately aged late and dry hopped beers was previously reported in the papers part 1 [1] and part 2 [2] respectively. The present paper (part 3) focuses on the transfer of several compounds from hops to beer
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1131::c27a8763383e83dba8d698009b91b8dc
https://lirias.kuleuven.be/handle/123456789/649134
https://lirias.kuleuven.be/handle/123456789/649134
Publikováno v:
Brauwelt International. Feb2022, Vol. 40 Issue 1, p9-11. 3p.
The good reproducibility of the 2 hl research brewery as proven in our previous study has been now reviewed after storing the beers at 0 °C and deep frozen (at – 24 °C) for 240 days. Except for some Strecker aldehydes all other ageing aldehydes,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1131::38dc385173842fe4288a2904ae6f3576
https://lirias.kuleuven.be/handle/123456789/633647
https://lirias.kuleuven.be/handle/123456789/633647
Publikováno v:
Brauwelt Chinese. 2020, Issue 3, p5-9. 5p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Brauwelt Español; May2023, Vol. 27 Issue 2, p8-13, 6p