Zobrazeno 1 - 10
of 243
pro vyhledávání: '"Gaeumannomyces tritici"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gargouri, S., Khemir, E., Souissi, A., Paulitz, T.C., Murray, T.D., Fakhfakh, M., Achour, I., Chekali, S., Mliki, Y., Burgess, L.W.
Publikováno v:
In Crop Protection September 2020 135
Autor:
КРЮЧКОВА, Л. О.1 lkriuchkova@nubip.edu.ua, ОЛІФЕР, Д. Р.2
Publikováno v:
Scientific Journal 'Biological Systems: Theory & Innovation / Bìologìčnì Sistemi: Teorìâ Ta Ìnnovacìï. 2020, Vol. 11 Issue 4, p76-86. 11p.
Autor:
Wang, Mei1,2 (AUTHOR), Ren, Xingyu1 (AUTHOR), Wang, Lanying1,3 (AUTHOR), Lu, Xiang1 (AUTHOR), Han, Lirong1 (AUTHOR), Zhang, Xing1,4 (AUTHOR), Feng, Juntao1,4 (AUTHOR) fengjt@nwsuaf.edu.cn
Publikováno v:
Molecular Plant Pathology. Dec2020, Vol. 21 Issue 12, p1529-1544. 16p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Molecules, Vol 23, Iss 6, p 1253 (2018)
Take-all, caused by Gaeumannomyces tritici, is one of the most important wheat root diseases worldwide, as it results in serious yield losses. In this study, G. tritici was transformed to express the hygromycin B phosphotransferase using a combined p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/418ae00522604527ba85bc95c4dfc99b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
L. O. Kriuchkova, D. R. Olifer
Publikováno v:
Biological Systems: Theory and Innovation. 11
Isolates of Gaeumannomyces spp. obtained from diseased roots of winter wheat showing take-all symptoms were characterized by pathogenicity. All isolates were more pathogenic on wheat and barley than on oat, and were identified as Gaeumannomyces triti
Autor:
I. Achour, Samira Chekali, Samia Gargouri, Lester W. Burgess, Amir Souissi, Y. Mliki, Timothy C. Paulitz, E. Khemir, Timothy D. Murray, M. Fakhfakh
Publikováno v:
Crop Protection. 135:105189
Cereal cultivation is a major component of Tunisian agriculture. Take-all of cereals caused by the soil-borne ascomycete Gaeumannomyces tritici (syn.Gaeumannomyces graminis var. tritici) and G. avenae (syn. G. graminis. var. avenae) is a common disea