Zobrazeno 1 - 10
of 54
pro vyhledávání: '"Gadže, Jelena"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Glasnik Zastite Bilja; 2024, Vol. 47 Issue 5, p76-83, 8p
Autor:
Mustać, Ivan, Petošić, Dragutin, Begić, Helena Bakić, Ondrašek, Gabrijel, Sušac, Magdalena Zrakić, Gadže, Jelena
Publikováno v:
Glasnik Zastite Bilja; 2023, Vol. 46 Issue 5, p24-36, 13p
Autor:
Radunić, Mira, Jukić Špika, Maja, Goreta Ban, Smiljana, Gadže, Jelena, Díaz-Pérez, Juan Carlos, MacLean, Dan
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 June 2015 177:53-60
Autor:
Batelja Lodeta, Kristina, Friganovic, Tiana, Vokurka, Aleš, Bolarić, Snježana, Očić, Vesna, Jemrić, Tomislav, Jurić, Slaven, Vuković, Marko, Gadže, Jelena
Organic fruit production is confronted with the consequences of abiotic and biotic stress factors, such as drought, soil salinisation, unavailability of soil nutrients, soil degradation, resistant pests, temperature stress, to name but a few of the c
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::112f0b678e6380551d081a5c7f08cc5b
https://www.bib.irb.hr/1283066
https://www.bib.irb.hr/1283066
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Batelja Lodeta, Kristina, Očić, Vesna, Šakić Bobić, Branka, Bolarić, Snježana, Jemrić, Tomislav, Vuković, Marko, Benčić, Đani, Nejašmić, Diana, Gadže, Jelena, Gugić, Josip, Šporec, Anita
Cilj ovog istraživanja je bio utvrditi sadržaj ukupnih fenola i flavonoida, antioksidacijsku aktivnost te mineralni sastav dviju najviše uzgajanih sorata lijeske u Hrvatskoj 'Rimski i 'Istarski duguljasti' . U plodovima sorata 'Rimski' i 'Istarski
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::83871e46b2b3a20d038746156b33164d
https://www.bib.irb.hr/1204242
https://www.bib.irb.hr/1204242
Kivi postaje sve popularnija voćna vrsta zbog svoje nutritivne vrijednosti, visokog sadržaja vitamina C te zbog svoje široke klimatske prilagodljivosti. Zbog sve veće potražnje i dobre otkupne cijene i dalje raste interes za njegov uzgoj. Tome p
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::059300f610af8e0d28a7ade9fa602559
https://www.bib.irb.hr/1208712
https://www.bib.irb.hr/1208712
Autor:
Gadže, Jelena, Lovrić, J., Kramarić, J. M., Radunić, Mira, Blašković, Lucija, Lodeta, Kristina Batelja
Publikováno v:
Pomologia Croatica; 2023, Vol. 27 Issue 1-4, p71-88, 20p
Publikováno v:
Pomologia Croatica; 2023, Vol. 27 Issue 1-4, p55-70, 16p