Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Gaare, Manju"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal for Quality Research, Vol 6, Iss 2, Pp 101-108 (2012)
Foods are processed to make them available at all places; consequently, our awareness regarding hygiene measures in food production has also increased dramatically over the last decades. In many countries cases associated with foodborne infectious ar
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/43bffb068145471d946ee5a56134fc85
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Das, Sougata, Kumar, Naresh, Vishweswaraiah, Raghu, Haldar, Lopamudra, Gaare, Manju, Singh, Vinai, Puniya, Anil
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology; Jun2014, Vol. 51 Issue 6, p1161-1166, 6p
Publikováno v:
Microorganisms; Jan2022, Vol. 10 Issue 1, p74-74, 1p
Autor:
Poddar D; Department of Nutrition, Belda College, Vidyasagar University, Paschim Medinipur 721424, West Bengal, India.; Riddet Institute, Massey University, Palmerston North 4442, New Zealand., Palmer J; School of Food and Advanced Technology, Massey University, Palmerston North 4442, New Zealand., Das S; Riddet Institute, Massey University, Palmerston North 4442, New Zealand., Gaare M; Department of Dairy Microbiology, GNP College of Dairy Technology, Sardarkrushinagar Dantiwada Agricultural University, Dantiwada 385506, Gujarat, India., Nag A; Riddet Institute, Massey University, Palmerston North 4442, New Zealand., Singh H; Riddet Institute, Massey University, Palmerston North 4442, New Zealand.
Publikováno v:
Microorganisms [Microorganisms] 2021 Dec 30; Vol. 10 (1). Date of Electronic Publication: 2021 Dec 30.