Zobrazeno 1 - 10
of 262
pro vyhledávání: '"Gaši, F."'
Autor:
Hasanbegovic J; Department of Agriculture, Agro Mediterranean Faculty, Džemal Bijedić University of Mostar, Bosnia and Herzegovina. jasna.hasanbegovic89@gmail.com., Hadizabulic S; Department of Agriculture, Agro Mediterranean Faculty, Džemal Bijedić University of Mostar, Bosnia and Herzegovina. semina.hadziabulic@unmo.ba., Kurtović M; Department of Agriculture, Faculty of Agricultural and Food Sciences, University of Sarajevo, Sarajevo, Bosnia and Herzegovina. kurtovic.mirsad@live.com., Gaši F; Department of Agriculture, Faculty of Agricultural and Food Sciences, University of Sarajevo, Sarajevo, Bosnia and Herzegovina. fudo01@yahoo.com., Ercisli S; Department of Horticulture, Faculty of Agriculture, Ataturk University, 25240 Erzurum, Türkiye . sercisli@gmail.com., Dorbić B; Marko Marulic, Polytechnic of Knin, Knin, Croatia. boris.dorbic@gmail.com., Sulusoglu Durul M; Department of Horticulture, Faculty of Agriculture, Kocaeli University, 41380 Kocaeli, Türkiye. melekber_s@yahoo.com.
Publikováno v:
Cellular and molecular biology (Noisy-le-Grand, France) [Cell Mol Biol (Noisy-le-grand)] 2024 Jul 28; Vol. 70 (7), pp. 106-114. Date of Electronic Publication: 2024 Jul 28.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Scientia Horticulturae 16 July 2015 190:195-202
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Oras A; Faculty of Agriculture and Food Sciences, University of Sarajevo, Zmaja od Bosne 8, 71 000 Sarajevo, Bosnia and Herzegovina., Akagić A; Faculty of Agriculture and Food Sciences, University of Sarajevo, Zmaja od Bosne 8, 71 000 Sarajevo, Bosnia and Herzegovina., Spaho N; Faculty of Agriculture and Food Sciences, University of Sarajevo, Zmaja od Bosne 8, 71 000 Sarajevo, Bosnia and Herzegovina., Gaši F; Faculty of Agriculture and Food Sciences, University of Sarajevo, Zmaja od Bosne 8, 71 000 Sarajevo, Bosnia and Herzegovina., Žuljević SO; Faculty of Agriculture and Food Sciences, University of Sarajevo, Zmaja od Bosne 8, 71 000 Sarajevo, Bosnia and Herzegovina., Meland M; Department of Horticulture, Norwegian Institute of Bioeconomy Research, NIBIO Ullensvang, Ullensvangvegen 1005, NO-5781 Lofthus, Norway.
Publikováno v:
Molecules (Basel, Switzerland) [Molecules] 2022 Dec 27; Vol. 28 (1). Date of Electronic Publication: 2022 Dec 27.
Autor:
Gaši, F., Sehic, J., Grahic, J., Hjeltnes, S. H., Ordidge, M., Benedikova, D., Blouin-Delmas, M., Drogoudi, P., Giovannini, D., Höfer, M., Kahu, K., Kovács, S., Lācis, G., Lateur, M., Toldam-Andersen, T. B., Ognjanov, V., Nybom, H.
Publikováno v:
Genetic Resources & Crop Evolution; Jun2020, Vol. 67 Issue 5, p1137-1161, 25p
Autor:
Akagić A; Faculty of Agriculture and Food Sciences, University of Sarajevo, Zmaja od Bosne 8, 71 000 Sarajevo, Bosnia and Herzegovina., Oras A; Faculty of Agriculture and Food Sciences, University of Sarajevo, Zmaja od Bosne 8, 71 000 Sarajevo, Bosnia and Herzegovina., Gaši F; Faculty of Agriculture and Food Sciences, University of Sarajevo, Zmaja od Bosne 8, 71 000 Sarajevo, Bosnia and Herzegovina., Meland M; Department of Horticulture, Norwegian Institute of Bioeconomy Research, NIBIO Ullensvang, Ullensvangvegen 1005, NO-5781 Lofthus, Norway., Drkenda P; Faculty of Agriculture and Food Sciences, University of Sarajevo, Zmaja od Bosne 8, 71 000 Sarajevo, Bosnia and Herzegovina., Memić S; SBH d.o.o. Sarajevo, Stari Drum 159, 71 210 Ilidža, Bosnia and Herzegovina., Spaho N; Faculty of Agriculture and Food Sciences, University of Sarajevo, Zmaja od Bosne 8, 71 000 Sarajevo, Bosnia and Herzegovina., Žuljević SO; Faculty of Agriculture and Food Sciences, University of Sarajevo, Zmaja od Bosne 8, 71 000 Sarajevo, Bosnia and Herzegovina., Jerković I; Faculty of Chemistry and Technology, University of Split, Ulica Ruđera Boškovića 31, 21000 Split, Croatia., Musić O; Faculty of Agriculture and Food Sciences, University of Sarajevo, Zmaja od Bosne 8, 71 000 Sarajevo, Bosnia and Herzegovina., Hudina M; Department of Agronomy, Biotechnical Faculty, University of Ljubljana, Jamnikarjeva 101, 1000 Ljubljana, Slovenia.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2022 Sep 30; Vol. 11 (19). Date of Electronic Publication: 2022 Sep 30.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.