Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"GUREV, Angela"'
Publikováno v:
Journal of Engineering Science (Chişinău), Vol XXXI, Iss 2, Pp 105-122 (2024)
The purpose of this review was to summarize current research findings and unify ideas regarding methods to reduce the health risks to consumers posed by toxic contaminants, such as chloropropanols, glycidols, and their esters, which are formed during
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ddcecf59709b4e9ba704866dfb56c024
Autor:
DRAGANCEA, Veronica, GUREV, Angela, STURZA, Rodica, HARITONOV, Svetlana, NETREBA, Natalia, BOEȘTEAN, Olga
Publikováno v:
Journal of Engineering Science (Chişinău), Vol XXX, Iss 2, Pp 173-184 (2023)
Grape seed oil (GSO) consists mostly of triglycerides of polyunsaturated fatty acids, which are sensitive to oxidation and to the high temperatures. The aim of this research was to study the effect of GSO fortification with hydroalcoholic extracts of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/03403006ae2f4afa8e9fce7efdb0c189
Publikováno v:
Journal of Engineering Science (Chişinău), Vol 28, Iss 2, Pp 161-172 (2021)
The aim of the research is to develop new bakery products with increased functional value by adding ingredients from the biomass of Spirulina platensis. High quality wheat flour (P1), oatmeal (P2) and whole wheat flour (P3) sticks were formulated wit
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ab569892700144b5b4fe7c4c0d882fba
Publikováno v:
Journal of Engineering Science (Chişinău), Vol XXVII, Iss 1, Pp 75-98 (2020)
The aim of this review is to draw the attention of researchers and technological engineers from the Moldovan food industry towards the potential of microalgae as a non-traditional source of nutrients and biological active substances, such as proteins
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/38b2b2cc7d564fd686f024e615973faf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.