Zobrazeno 1 - 10
of 47
pro vyhledávání: '"GUMMALLA, SANJAY"'
Autor:
Sampedro, Fernando, Pérez-Rodríguez, Fernando, Servadio, Joseph L., Gummalla, Sanjay, Hedberg, Craig W.
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 16 December 2022 383
Autor:
Velebit, Branko, Milojević, Lazar, Baltić, Tatjana, Grković, Nevena, Gummalla, Sanjay, Velebit, Marina, Škoko, Ines, Mojsova, Sandra, Putnik, Predrag
Publikováno v:
In Innovative Food Science and Emerging Technologies October 2022 81
Autor:
Magdovitz, Brittany F., Gummalla, Sanjay, Garren, Donna, Thippareddi, Harshavardhan, Berrang, Mark E., Love, Kim, Harrison, Mark A.
Publikováno v:
In Food Control May 2022 135
Autor:
Farber, Jeffrey M., Zwietering, Marcel, Wiedmann, Martin, Schaffner, Don, Hedberg, Craig W., Harrison, Mark A., Hartnett, Emma, Chapman, Ben, Donnelly, Catherine W., Goodburn, Karin E., Gummalla, Sanjay
Publikováno v:
In Food Control May 2021 123
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gummalla, Sanjay
Publikováno v:
All Graduate Theses and Dissertations.
Amino acids derived from the degradation of casein in cheese serve as precursors for the generation of key flavor compounds. Microbial degradation of tryptophan (Trp) is thought to promote formation of aromatic compounds that impart putrid fecal or u
Autor:
Gummalla, Sanjay
Publikováno v:
All Graduate Theses and Dissertations.
Amino acids derived from the degradation of casein in cheese serve as precursors for the generation of desirable and undesirable flavor compounds. Microbial degradation of aromatic amino acids is associated with the formation of aroma compounds that
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.