Zobrazeno 1 - 10
of 61
pro vyhledávání: '"GUIMARÃES, R. M."'
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Tetrazolium tests use conventional sampling techniques in which a sample has a fixed size. These tests may be improved by sequential sampling, which does not work with fixedsize samples. When data obtained from an experiment are analyzed sequentially
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::3ab01a7a3b786498a84b527add7fc124
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1108760
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1108760
Autor:
TUCHTENHAGEN, I. K., LIMA, C. L. R. de, BAMBERG, A. L., GUIMARÃES, R. M. L., PULIDO-MONCADA, M.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Made available in DSpace on 2018-11-27T00:02:58Z (GMT). No. of bitstreams: 1 AdilsonLuisBambergVisualevaluation.pdf: 898915 bytes, checksum: 39ef8397f43ecbd8ad3e36e9bd1ad41d (MD5) Previous issue date: 2018-11-23
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::8618cdc691b0b7e82b180b26cf62ec98
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1099986
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1099986
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Prado, D. M. F., Almeida, A. B., Silva, A. K. C., Guimarães, R. M., Alves, C. C. F., Lemes, A. C., Egea, M. B.
Brazil is a major producer of grains, such as sorgh um and corn, which are used for export. Sorghum and corn grains have in its composition 9.5% and 9. 8 protein, respectively. Proteins are the most abundant and most diverse functions in living syste
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______307::e2bf801e32a106acbcfeecb37e6b7ee1
https://hdl.handle.net/1822/45368
https://hdl.handle.net/1822/45368
Autor:
Prado, D. M. F., Almeida, A. B., Silva, A. K. C., Guimarães, R. M., Alves, C. C. F., Lemes, A. C., Egea, M. B.
[Excerpt] Sunflower grains have a high protein content (24%) with high quality amino acid profile and are used to extraction of vegetable oil. The sunflower brain is produced during the processing of vegetal oil. The sunflower grains and by-product (
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______307::e64d198a33e0ad09ce9d7d6baf00e5ba
https://hdl.handle.net/1822/44691
https://hdl.handle.net/1822/44691
Autor:
EVANGELISTA, J. R. E., OLIVEIRA, J. A., GUIMARÃES, R. M., BOTELHO, F. J. E., RESENDE, P. M. de, MONDO, V. H. V.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
O presente trabalho teve como objetivo avaliar o potencial fisiológico das sementes de soja durante a maturação e secagem artificial. O ensaio foi conduzido utilizando sementes da cultivar BRS Valiosa RR, produzidas na safra 2007/08 e colhidas em
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::bfd756aa68135d7629f61f630a5a850f
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1018960
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1018960
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Clinical & Translational Oncology; Jun2018, Vol. 20 Issue 6, p745-752, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
VILLELA, R. P., SOUZA, R. J. de, GUIMARÃES, R. M., NASCIMENTO, W. M., GOMES, L. A. A., CARVALHO, B. O., BUENO, A. C. R.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Made available in DSpace on 2018-11-27T23:33:40Z (GMT). No. of bitstreams: 1 v32n1a18.pdf: 518297 bytes, checksum: fbdc30b36c54f8fd23efb70df7db2bb9 (MD5) Previous issue date: 2011-03-24
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::8142d0ee5327ed1a656b8e3ca3c3881c
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/882674
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/882674