Zobrazeno 1 - 10
of 72
pro vyhledávání: '"GUARCELLO, Rosa"'
Autor:
Gaglio, Raimondo, Franciosi, Elena, Todaro, Aldo, Guarcello, Rosa, Alfeo, Vincenzo, Randazzo, Cinzia L., Settanni, Luca, Todaro, Massimo
Publikováno v:
In Food Research International October 2020 136
Autor:
Liguori, Giorgia, Gentile, Carla, Gaglio, Raimondo, Perrone, Anna, Guarcello, Rosa, Francesca, Nicola, Fretto, Silvia, Inglese, Paolo, Settanni, Luca
Publikováno v:
In Journal of Bioscience and Bioengineering February 2020 129(2):184-191
Autor:
Guzzon, Raffaele, Larcher, Roberto, Guarcello, Rosa, Francesca, Nicola, Settanni, Luca, Moschetti, Giancarlo
Publikováno v:
In Food Research International March 2018 105:668-677
Autor:
Corona, Onofrio, Randazzo, Walter, Miceli, Alessandro, Guarcello, Rosa, Francesca, Nicola, Erten, Hüseyin, Moschetti, Giancarlo, Settanni, Luca
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology March 2016 66:572-581
Autor:
Guarcello, Rosa, Diviccaro, Annamaria, Barbera, Marcella, Giancippoli, Elena, Settanni, Luca, Minervini, Fabio, Moschetti, Giancarlo, Gobbetti, Marco
Publikováno v:
In International Dairy Journal April 2015 43:61-69
Autor:
Settanni, Luca, Guarcello, Rosa, Gaglio, Raimondo, Francesca, Nicola, Aleo, Aurora, Felis, Giovanna E., Moschetti, Giancarlo
Publikováno v:
In Food Control January 2014 35(1):311-322
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Settanni, Luca, Gaglio, Raimondo, Guarcello, Rosa, Francesca, Nicola, Carpino, Stefania, Sannino, Ciro, Todaro, Massimo
Publikováno v:
In International Dairy Journal October 2013 32(2):126-132
Publikováno v:
In Journal of Bioscience and Bioengineering December 2012 114(6):606-614
Autor:
Gaglio, Raimondo1, Guarcello, Rosa1 rosa.guarcello@unipa.it, Barbera, Marcella1, Lommatzsch, Ines2, La Mantia, Tommaso1, Ciminata, Alessio1, Settanni, Luca1
Publikováno v:
Carpathian Journal of Food Science & Technology. 2019, Vol. 11 Issue 2, p46-59. 14p.