Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"GU Lihao"'
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 40, Iss 1, Pp 204-211,240 (2024)
Natural rice bran protein has poor emulsifiability, which limits its application in food industry, so it is necessary to adopt appropriate methods to modify it. In this review, the composition, emulsifying properties and modification of rice bran pro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9be1c4bbd6ff4be6956b5dab79f84bf6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Cosmetics (2079-9284); Jun2022, Vol. 9 Issue 3, p62-N.PAG, 2p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.