Zobrazeno 1 - 10
of 461
pro vyhledávání: '"GSCHAEDLER, A."'
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 15 (2024)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7887a8120aae4ace9a0b690430969c21
Autor:
Coria-Hinojosa, Lizbeth M., Velásquez-Reyes, Dulce, Alcázar-Valle, Montserrat, Kirchmayr, Manuel R., Calva-Estrada, Sergio, Gschaedler, Anne, Mojica, Luis, Lugo, Eugenia
Publikováno v:
In Food Research International October 2024 193
Autor:
Kirchmayr, Manuel Reinhart, Vital-López, Lourdes, Arellano-Plaza, Melchor, Gschaedler, Anne Christine, Larralde-Corona, Claudia Patricia, Narváez-Zapata, José Alberto
Publikováno v:
In Biocatalysis and Agricultural Biotechnology June 2024 58
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Velásquez-Reyes, Dulce, Rodríguez-Campos, Jacobo, Avendaño-Arrazate, Carlos, Gschaedler, Anne, Alcázar-Valle, Montserrat, Lugo-Cervantes, Eugenia
Publikováno v:
In Heliyon April 2023 9(4)
Autor:
Misael Bermúdez-Bazán, Mirna Estarrón-Espinosa, Gustavo Adolfo Castillo-Herrera, Antonio Escobedo-Reyes, Judith Esmeralda Urias-Silvas, Eugenia Lugo-Cervantes, Anne Gschaedler-Mathis
Publikováno v:
Molecules, Vol 29, Iss 5, p 1137 (2024)
The leaves of Agave angustifolia Haw. are the main agro-waste generated by the mezcal industry and are becoming an important source of bioactive compounds, such as phenolic compounds, that could be used in the food and pharmaceutical industries. Ther
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ee2673fe5c514cfea1376821bba63cab
Autor:
Dulce Velásquez-Reyes, Jacobo Rodríguez-Campos, Carlos Avendaño-Arrazate, Anne Gschaedler, Montserrat Alcázar-Valle, Eugenia Lugo-Cervantes
Publikováno v:
Heliyon, Vol 9, Iss 4, Pp e15129- (2023)
Cocoa bean fermentation is an important process because during this process, aroma compounds are produced, the astringency decreases, and the embryo dies. The fermentation processes of the Criollo and Forastero types have been studied separately with
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/81dd56bdc8b54a4a9395c0b44445405c
Autor:
Edwin J. Barbosa-Hernández, Jorge E. Pliego-Sandoval, Anne Gschaedler-Mathis, Javier Arrizon-Gaviño, Alejandro Arana-Sánchez, Ricardo Femat, Enrique J. Herrera-López
Publikováno v:
Fermentation, Vol 9, Iss 11, p 963 (2023)
The yeast Kluyveromyces marxianus has shown the potential to produce β-fructofuranosidases, which are enzymes capable of hydrolyzing β-fructofuranosides links of fructans to obtain fructooligosaccharides. The thriving market for fructose syrup and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9cf120bffd384a30866ce8cfbe8b08d9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dulce, Velásquez-Reyes, Anne, Gschaedler, Manuel, Kirchmayr, Carlos, Avendaño-Arrazate, Jacobo, Rodríguez-Campos, Sergio de Jesús, Calva-Estrada, Eugenia, Lugo-Cervantes
Publikováno v:
In Heliyon August 2021 7(8)