Zobrazeno 1 - 10
of 132
pro vyhledávání: '"GREEN BELL PEPPER"'
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-16 (2024)
Abstract In this study, the effect of Thymus vulgaris essential oil (TVO) nanoemulsion (NE, 500 mg/L) in combination with ultrasound (ultrasound-NE) on the microbial and physiological quality of green bell pepper was investigated. The TVO-NE droplet
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fc58c256ac874ed38d8763a18476514a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vivek Kumar, Shanker L. Shrivastava
Publikováno v:
International Journal of Food Studies, Vol 6, Iss 1 (2017)
Chopped green bell pepper pieces were blanched (95 °C, 5 min) and chemically pretreated (1% potassium metabisulphite solution, 25 min at room temperature) before drying in hot air dryer (HAD) at various temperature ranges (60 – 80 °C). Three vacu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fb9724c8be0b4e62b18f48f02815bead
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :447-454
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.