Zobrazeno 1 - 10
of 68
pro vyhledávání: '"GRANDE BURGOS, MARÍA JOSÉ"'
Autor:
Boutarfi, Zakaria, Rebiahi, Sid-Ahmed, Morghad, Touhami, Perez Pulido, Ruben, Grande Burgos, Maria Jose, Mahdi, Fatma, Lucas, Rosario, Galvez, Antonio
Publikováno v:
In Journal of Global Antimicrobial Resistance September 2019 18:291-297
Autor:
Grande Burgos, Maria Jose, Romero, Jose Luis, Pérez Pulido, Rubén, Cobo Molinos, Antonio, Gálvez, Antonio, Lucas, Rosario
Publikováno v:
In Environmental Research January 2018 160:385-390
Autor:
Grande Burgos, María José, López Aguayo, María del Carmen, Pérez Pulido, Rubén, Galvez, Antonio, Lucas, Rosario
Publikováno v:
In Food Research International September 2017 99 Part 1:91-97
Autor:
Grande Burgos, Maria José, López Aguayo, Mari Carmen, Pérez Pulido, Rubén, Gálvez, Antonio, Lucas, Rosario
Publikováno v:
In Food and Bioproducts Processing March 2017 102:55-61
Autor:
Grande Burgos, María José, Fernández Márquez, Maria Luisa, Pérez Pulido, Rubén, Gálvez, Antonio, Lucas López, Rosario
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 5 December 2016 238:89-95
Autor:
Toledo del Árbol, Julia, Pérez Pulido, Rubén, La Storia, Antonietta, Grande Burgos, Maria José, Lucas, Rosario, Ercolini, Danilo, Gálvez, Antonio
Publikováno v:
In Food Research International November 2016 89 Part 1:790-796
Autor:
López Aguayo, Maria del Carmen, Grande Burgos, María José, Pérez Pulido, Rubén, Gálvez, Antonio, Lucas López, Rosario
Publikováno v:
In Innovative Food Science and Emerging Technologies June 2016 35:177-183
Autor:
Toledo del Árbol, Julia, Pérez Pulido, Rubén, La Storia, Antonietta, Grande Burgos, Maria José, Lucas, Rosario, Ercolini, Danilo, Gálvez, Antonio
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 4 January 2016 216:1-8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Grande Burgos, María José, Lucas López, Rosario, López Aguayo, María del Carmen, Pérez Pulido, Rubén, Gálvez, Antonio
Publikováno v:
In Food Control March 2013 30(1):214-221