Zobrazeno 1 - 10
of 6 793
pro vyhledávání: '"GRAIN MAIZE"'
Publikováno v:
Feed Research. 2024, Vol. 47 Issue 11, p114-119. 6p.
Autor:
Mohamad Reza Ebrahimi, Ali Neshat
Publikováno v:
مهندسی منابع آب, Vol 17, Iss 60, Pp 1-11 (2024)
AbstractBackground and objective: Limited water resources indicate the need for optimal use of water in the agricultural sector. One of the best ways to use water is to apply deficit irrigation in modern irrigation methods, such as drip irrigation.Me
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/74565f2e1b7e4b0481425282e1d65503
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
VISWANATHA, U.1, THIRUMALESH, T.1, VENKATESHA, M. M.1 venka5033@gmail.com, NAGABHUSHANA, V.1, VEERANNA, K. C.1, KOTRESH, A. M.1
Publikováno v:
Forage Research. Jun2024, Vol. 50 Issue 1, p57-61. 5p.
Publikováno v:
Chinese Journal of Agrometeorology. Mar2023, Vol. 44 Issue 3, p206-218. 13p.
Autor:
Lorenzo Pérez-López, Leandris Argentel-Martínez, Ofelda Peñuelas-Rubio, Francisco Cervantes Ortiz, Jorge González Aguilera, Juan Carlos Gil Núñez
Publikováno v:
Ciência e Agrotecnologia, Vol 48 (2024)
ABSTRACT The impact of low water availability on maize yield depends on the severity of the water deficit and the phenological stage of the crop. The objective of this study was to evaluate the variability of the water regime during flowering in whit
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c285260601c84eae9202bb5ef912e761
Autor:
Marijana Simić, Valentina Nikolić, Beka Sarić, Danka Milovanović, Marija Kostadinović, Slađana Žilić
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 20, p 3314 (2024)
The present study was carried out to demonstrate the effects of dry heat treatment (DHT) at different temperatures (100, 125, 135, 150, and 165 °C) on the nutritional and techno-functional properties of white, blue, and yellow whole grain maize flou
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/08a6ca2a0aa544aaa19af6a2b6acafc0
Publikováno v:
Ikufīziyuluzhī-i Giyāhān-i Zirā̒ī, Vol 16, Iss 61, Pp 115-132 (2024)
To investigate the effect of using nano-chelate zinc and iron ratios on yield and yield components of maize and cowpea seeds, a factorial experiment was conducted by using randomized completely block design with three replications in the south of Ker
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d0ccb7d1a49947228b953e76300584c5