Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"GOUGEON, LOUIS"'
Autor:
Gougeon, Louis
Dans un marché globalisé où 40% du vin consommé est importé, le contrôle de la traçabilité est un enjeu majeur de la filière viti-vinicole. L'authentification du vin est le processus pouvant faire appel à différentes méthodes analytiques
Externí odkaz:
http://www.theses.fr/2019BORD0052/document
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Analytical Methods; Apr2019, Vol. 12 Issue 4, p956-965, 10p
Autor:
Gougeon, Louis, Da Costa, Gregory, Le Mao, Inès, Ma, Wen, Teissedre, Pierre-Louis, Guyon, François, Richard, Tristan
Publikováno v:
Food Analytical Methods; Dec2018, Vol. 11 Issue 12, p3425-3434, 10p
Autor:
Gougeon, Louis1 (AUTHOR), da Costa, Gregory1 (AUTHOR), Guyon, François1 (AUTHOR), Richard, Tristan1 (AUTHOR) tristan.richard@u-bordeaux.fr
Publikováno v:
Food Chemistry. Dec2019, Vol. 301, pN.PAG-N.PAG. 1p.