Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"GOUALIE, Bernadette"'
Autor:
N'DEPO, Patrick-Roch Kevin, AKPA, Eric Essoh, SAMAGACI, Lamine, DJOMAN, Christelle Suzanne, GOUALIE, Bernadette Gblossi
Publikováno v:
Food & Environment Safety; 2024, Vol. 23 Issue 2, p94-103, 10p
Autor:
Yao, Wilfried, Ginette Gladys DOUE, Ouattara, Honore, Goualie, Bernadette, Koua, Gisele, Niamke, Sebastien
Publikováno v:
Annals of the University Dunarea de Jos of Galati. Fascicle VI: Food Technology, Vol 41, Iss 1, Pp 131-146 (2017)
Web of Science
Web of Science
Bacillus sp. strains isolated from six main Ivorian cocoa producer regions were investigated based on their biochemical properties in order to select the best one as potential starter. Three mains technological and useful properties for good cocoa be
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Soumahoro, Souleymane, Goualie, Bernadette G, Adom, Jacques N, Ouattara, Honoré G, Koua, Gisèle, Doue, Ginette G, Niamke, Sébastien L
Publikováno v:
Journal of Applied Biosciences; Vol 95 (2015); 8981-8988
Objectives: This study investigates the acidification capacity under various culture conditions of high acetic acid producer AAB strains previously isolated from Ivoirian cocoa beans fermentation.Methodology and Results: Effect of culture conditions
Publikováno v:
Food & Environment Safety; 2018, Vol. 17 Issue 2, p113-130, 18p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.