Zobrazeno 1 - 10
of 393
pro vyhledávání: '"GOU Min"'
Autor:
Wang, Jing1 (AUTHOR), Gou, Min1 (AUTHOR), Xu, Fang1 (AUTHOR) 147377807@qq.com, Chen, Bin1 (AUTHOR), Wang, Shu1 (AUTHOR), Shi, Qiumei1 (AUTHOR), Li, Qiuling1 (AUTHOR), Yu, Jing1 (AUTHOR), Zhang, Lan1 (AUTHOR), Yang, Meiqi1 (AUTHOR), Tang, Jiao1 (AUTHOR), Yan, Die1 (AUTHOR), Xiao, Yan1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Scientific Reports. 10/19/2024, Vol. 14 Issue 1, p1-12. 12p.
Autor:
Wu, Zong-Lin, Shi, Wen-Jing, Zhang, Lin, Xia, Zi-Yuan, Gou, Min, Sun, Zhao-Yong, Tang, Yue-Qin
Publikováno v:
In Journal of Environmental Management December 2024 372
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules December 2024 283 Part 2
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis November 2024 135
Autor:
Huang, HeLang, Xie, CaiYun, Xia, ZiYuan, Sun, ZhaoYong, Chen, YaTing, Gou, Min, Tang, YueQin, Cui, HengLin, Wu, XiaoLei
Publikováno v:
In Environmental Research 1 July 2024 252 Part 2
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 18, Pp 277-285 (2023)
In order to explore the differences in the aroma quality of different white-fleshed peach cultivars, an electronic nose and headspace solid-phase microextraction combined with gas chromatography-mass spectrometry (HS-SPME-GC-MS) were used to analyze
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/deb708bbb47b49a09cc991ce14363158
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Research International August 2023 170
Autor:
Qiao, Yening, Chen, Qinqin, Gou, Min, Liu, Zhenzhen, Purcaro, Giorgia, Jin, Xinwen, Wu, Xinye, Lyu, Jian, Bi, Jinfeng
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis July 2023 120