Zobrazeno 1 - 10
of 296
pro vyhledávání: '"GOODRIDGE, LAWRENCE"'
IVAN PARKIN LECTURE: Digesting Truth: Navigating Food Safety Education in the Age of Misinformation.
Autor:
GOODRIDGE, LAWRENCE1
Publikováno v:
Food Protection Trends. Nov/Dec2024, Vol. 44 Issue 6, p456-459. 4p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lawal, Opeyemi U., Goodridge, Lawrence
Publikováno v:
Frontiers in Big Data; 2024, p1-6, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Graber, Tyson E., Mercier, Élisabeth, Bhatnagar, Kamya, Fuzzen, Meghan, D'Aoust, Patrick M., Hoang, Huy-Dung, Tian, Xin, Towhid, Syeda Tasneem, Plaza-Diaz, Julio, Eid, Walaa, Alain, Tommy, Butler, Ainslie, Goodridge, Lawrence, Servos, Mark, Delatolla, Robert
Publikováno v:
In Water Research 15 October 2021 205
Autor:
Singh, Maleeka, Sadat, Azin, Abdi, Reihaneh, Colaruotolo, Louis A., Francavilla, Alyssa, Petker, Katherine, Nasr, Pedram, Moraveji, Maryam, Cruz, Gyllian, Huang, Yinan, Arora, Aditi, Chao, Aleana, Walker, Sarah, Wang, Xinya, Rathnayake, Sujani, Ragupathy, Subramanyam, Newmaster, Steven G., Hanner, Robert H., Goodridge, Lawrence D., Corradini, Maria G.
Publikováno v:
In Current Research in Food Science 2021 4:598-602