Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"GODOY DANESI, ELIANE DALVA"'
Autor:
Nunes dos Santos, Luciana, Alonso Rocha, Stella, Godoy Danesi, Eliane Dalva, Bolanho Barros, Beatriz Cervejeira
Publikováno v:
Revista em Agronegócio e Meio Ambiente; 2024, Vol. 17 Issue 2, p1-15, 15p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
CERVEJEIRA BOLANHO, BEATRIZ1 beatrizbolanho@yahoo.com.br, GODOY DANESI, ELIANE DALVA1, DEL PINO BELÉIA, ADELAIDE2
Publikováno v:
Journal of Food & Nutrition Research. 2014, Vol. 53 Issue 1, p51-59. 9p.
Autor:
Cardoso, Taís, Ferreira Fabro, Liscristiane, Cervejeira Bolanho, Beatriz, Demiate, Ivo Mottin, Godoy Danesi, Eliane Dalva
Publikováno v:
Carpathian Journal of Food Science & Technology; 2020, Vol. 12 Issue 1, p16-26, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Godoy Danesi, Eliane Dalva, Fukuji, Tatiana Shizue, Alves, Gisele Leticia, Galli de Oliveira, Rita Cristina, Lino, Mariana Consoni, Praca, Vanessa Augusto
Publikováno v:
Acta Scientiarum. Technology; Vol 29 No 1 (2007); 91-97
Acta Scientiarum. Technology; v. 29 n. 1 (2007); 91-97
Acta scientiarum. Technology
Universidade Estadual de Maringá (UEM)
instacron:UEM
Web of Science
Repositório Institucional da UNITAU
Universidade de Taubaté (UNITAU)
instacron:UNITAU
Acta Scientiarum. Technology; v. 29 n. 1 (2007); 91-97
Acta scientiarum. Technology
Universidade Estadual de Maringá (UEM)
instacron:UEM
Web of Science
Repositório Institucional da UNITAU
Universidade de Taubaté (UNITAU)
instacron:UNITAU
Due to an increase in the production of apples in Brazil, a surplus of the consumption in natura can be destined to the industrialization. Apple juices are an interesting alternative of using the fruits. The aromatic components are distributed in the
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::7d54fc1f55e92c911b2a718a0efb83e6
http://www.periodicos.uem.br/ojs/index.php/ActaSciTechnol/article/view/95
http://www.periodicos.uem.br/ojs/index.php/ActaSciTechnol/article/view/95
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.