Zobrazeno 1 - 10
of 5 321
pro vyhledávání: '"GM-free"'
Autor:
Schouteten, Joachim J.1,2, Gellynck, Xavier1,2, De Steur, Hans1,2 Hans.DeSteur@UGent.be; hansdesteur@hotmail.com
Publikováno v:
International Journal of Consumer Studies. May2018, Vol. 42 Issue 3, p347-357. 11p. 1 Diagram, 3 Charts, 1 Graph.
Autor:
Singh, Monika, Randhawa, Gurinderjit, Bhoge, Rajesh K., Singh, Sushmita, Kak, Anjali, Sangwan, Omender
Publikováno v:
Agricultural Research; 20240101, Issue: Preprints p1-8, 8p
Autor:
VIGANI, MAURO, OLPER, ALESSANDRO
Publikováno v:
Environment and Development Economics, 2014 Dec 01. 19(6), 743-768.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26391843
Autor:
Thomas J. VENUS, Justus H.H. WESSELER
Publikováno v:
Review of Agricultural and Applied Economics, Vol 18, Iss 2, Pp 20-27 (2015)
In this article, we discuss reasoning of consumers and strategic adoption behavior of producers and retailers with respect to genetically modified-free (GM-free) quality standards in Europe. We argue that there are three major reasons why a mandatory
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a24420e3d44a4bb593ba40d36f643522
Autor:
Leitch, Shirley, Davenport, Sally
Publikováno v:
International Studies of Management & Organization, 2007 Dec 01. 37(4), 45-63.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/40397713
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Krön Matthias, Bittner Ursula
Publikováno v:
Oilseeds and fats, crops and lipids, Vol 22, Iss 5, p D509 (2015)
The Danube Soya Association is an international, voluntary, non-profit, non-governmental association promoting sustainable and GMO**-free soya production along the Danube River Basin – from Switzerland to the Black Sea. Founded in 2012 the assoc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/55fb2d5dfd374890adcce6618e6700a0
Publikováno v:
In Appetite 2011 57(2):448-458
Publikováno v:
In Appetite 2010 55(3):540-550