Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Zachovat současné nastavení filtrů
EXPAND:"fulltext"
Domovská stránka
Vyhledávání: "GLUTEN"
Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno
1
-
10
of
471 010
pro vyhledávání:
'"GLUTEN"'
Řazení
od nejnovějšího
Podle data vzestupně
podle relevance
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vybrat výsledek číslo 1
1
Kniha
Gluten : standardising the gluten test : the official French metod / by Marcel Arpin.
Autor:
Arpin, Marcel
načítá se...
Vybrat výsledek číslo 2
2
Kniha
Gluten Sensitivity : About Gluten-Associated Disorders and the Purpose of a Gluten-Free Diet. [elektronicyk zdroj]
Autor:
Harter, Cordula
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV (Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.)
Vybrat výsledek číslo 3
3
Elektronická kniha
Gluten intolerance / Caitie McAneney. [electronic resource]
Autor:
McAneney, Caitie
, author
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.
Vybrat výsledek číslo 4
4
Elektronická kniha
Goodbye gluten : happy healthy delicious eating with a Texas twist / Kim Stanford, Bill Backhaus. [electronic resource]
Autor:
Stanford, Kim
, 1957-, author
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.
Vybrat výsledek číslo 5
5
Kniha
Gluten Exposed : The Science Behind the Hype and How to Navigate to a Healthy, Symptom-Free Life. [elektronicky zdroj]
Autor:
Green, Peter H. R.
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV (Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.)
Vybrat výsledek číslo 6
6
Kniha
The gluten proteins [elektronicky zdroj] / edited by D. Lafiandra, S. Masci and R. D'Ovidio.
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV
Vybrat výsledek číslo 7
7
Kniha
Asesinato Sin Gluten. [elektronicky zdroj]
Autor:
Workman, P. D.
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV (Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.)
Vybrat výsledek číslo 8
8
Kniha
Meurtre Sans Gluten. [elektronicky zdroj]
Autor:
Workman, P. D.
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV (Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.)
Vybrat výsledek číslo 9
9
Kniha
Pain Sans Gluten : Fondements, techniques et astuces pour faire du pain et d'autres recettes sans gluten. [elektronicky zdroj]
Autor:
Alier, Marc
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV (Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on requests.)
Vybrat výsledek číslo 10
10
Kniha
Wheat gluten [elektronicky zdroj] / edited by Peter R. Shewry, Arthur S. Tatham.
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Další »
[47101]
Vyhledávací nástroje:
RSS
Poslat e-mailem
Upřesnit hledání
Omezení vyhledávání
Plný text
Recenzováno
Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
Typ dokumentu
194 788
Akademické články
72 951
Elektronické knihy
72 558
Časopisy
18 555
Trade Publications
12 677
News
9 749
Reports
5 962
Recenze
4 562
Knihy
1 585
Konferenční materiály
1 299
Dissertations
894
Electronic Resources
51
Research Starters
49
Primary Source Documents
49
Biographies
3
Non-Print Resources
Předmět
36 848
celiac disease
30 574
gluten
15 210
chemistry
13 320
medicine
12 122
gluten-free diet
11 681
food science
11 579
chemistry.chemical_classification
10 389
business
10 178
business.industry
9 944
flour
9 685
wheat
9 595
biology
9 151
humans
8 346
glutens
8 257
bread
8 019
food industry
7 844
food and beverages
7 743
medicine.disease
7 499
medicine.medical_specialty
7 344
coeliac disease
7 201
nutrition
6 779
cooking
6 769
diet
6 720
starch
6 594
gastroenterology
5 655
digestive system diseases
5 553
food
5 408
internal medicine
5 286
gliadin
5 140
proteins
5 120
nutritional and metabolic diseases
4 935
chemistry.chemical_compound
4 884
female
4 836
dietary supplements
4 793
gluten free
4 777
biology.protein
4 660
gluten-free foods
4 656
male
4 484
general medicine
4 333
immunology
4 312
rheology
4 306
disease
4 253
03 medical and health sciences
4 126
diet, gluten-free
4 059
dough
3 934
children
3 695
health
3 589
biochemistry
3 564
wheat gluten
3 485
diagnosis
Vydavatel
26 866
wiley-blackwell
18 391
springer nature
17 837
mdpi
10 072
taylor & francis ltd
9 864
bnp media
7 656
marketline, a progressive digital media business
7 204
penton media, inc.
6 478
springer
6 379
hindawi limited
5 374
elsevier b.v.
5 106
oxford university press / usa
4 780
associated newspapers ltd
4 631
wiley
4 591
elsevier bv
3 949
elsevier
3 189
bmj publishing group
3 137
biomed central
2 966
lippincott williams & wilkins
2 817
mdpi ag
2 389
academic press
2 260
frontiers media s.a.
2 192
crc press
1 980
sage publications inc.
1 847
elsevier ltd
1 822
cambridge university press
1 801
public library of science
1 589
pwxyz llc
1 547
de gruyter
1 453
royal society of chemistry
1 389
elsevier sci ltd
1 367
media source, inc.
1 064
oxford university press
851
american chemical society
637
nature publishing group
617
edp sciences
518
informa healthcare
498
nova science publishers, inc
460
sciendo
448
wolters kluwer health
441
frontiers media sa
427
csiro publishing
372
dow jones & company inc
322
bmc
284
american academy of pediatrics
274
new york times
249
elsevier science
244
hart energy publishing, lp
187
taylor & francis group
70
intechopen
31
norwegian university of life sciences, as
Publikováno v
3 978
foods
3 361
nutrients
2 701
journal of animal science
2 593
journal of cereal science
2 506
food chemistry
2 348
gut
2 096
plos one
1 960
cereal chemistry
1 703
gastroenterology
1 605
aquaculture nutrition
1 586
molecules
1 542
international journal of molecular sciences
1 444
journal of pediatric gastroenterology & nutrition
1 400
scandinavian journal of gastroenterology
1 370
publishers weekly
1 344
library journal
1 340
scientific reports
1 280
journal of agricultural and food chemistry
1 152
journal of the science of food and agriculture
1 118
alimentary pharmacology & therapeutics
1 081
journal of pediatric gastroenterology and nutrition
1 039
food hydrocolloids
932
food science & nutrition
876
journal of food science
845
journal of texture studies
844
agronomy
833
efsa journal
830
international journal of food properties
735
british journal of nutrition
734
archives of disease in childhood
704
american journal of gastroenterology
683
digestive and liver disease
650
food research international
606
frontiers in plant science
599
digestive diseases and sciences
585
journal of food quality
567
international journal of biological macromolecules
567
journal of dairy science
505
journal of food engineering
496
frontiers in immunology
493
journal of clinical gastroenterology
434
frontiers in nutrition
397
bmc gastroenterology
321
cereal research communications
257
poultry science
233
journal of the american dietetic association
216
nutricion hospitalaria
203
european journal of nutrition
185
revista espanola de enfermedades digestivas
127
gastroenterology clinics of north america
Zdroj
175 636
Complementary Index
69 229
eBook Index
46 625
Academic Search Ultimate
39 270
OpenAIRE
36 303
Business Source Ultimate
24 068
Regional Business News
19 053
MEDLINE
18 989
Science Citation Index Expanded
16 077
Scopus®
10 347
Supplemental Index
5 129
Directory of Open Access Journals
3 555
eBook Collection (EBSCOhost)
2 035
ScienceDirect
1 433
Networked Digital Library of Theses & Dissertations
695
Vybrané kolekce e-knih
632
Social Sciences Citation Index
423
Emerald Insight
349
JSTOR Journals
326
GreenFILE
258
Library, Information Science & Technology Abstracts
206
NORA (Norwegian Open Research Archive)
118
SAGE Knowledge
79
Oxford Reference
51
Research Starters
26
Central and Eastern European Online Library (CEEOL)
25
Britannica Online
15
Oxford Scholarship Online
13
arXiv
11
Katalog Knihovny AV ČR
10
BrillOnline Reference Works
9
Arts & Humanities Citation Index
6
SAGE Research Methods
4
Digitalni knihovny ČR
3
Manuscriptorium Digital Library
2
OAPEN Library
Geografie
8 268
united states
1 983
united kingdom
980
china
972
canada
645
italy
639
australia
579
india
541
europe
346
sweden
328
turkey
Umístění
8
Baze Knava - Analytika
3
Knav
Rok vydání
Od:
do:
×
načítá se......