Zobrazeno 1 - 10
of 65
pro vyhledávání: '"GHG savings"'
Autor:
Weiwei Wang
Publikováno v:
Energies, Vol 16, Iss 6, p 2725 (2023)
The technical supply potential of biomass and the associated greenhouse gas (GHG) emissions are widely studied in the literature. However, relatively few studies have examined the role of biomass co-firing for future electricity in China by integrate
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ea03aef7f123416f84f80bbad8250215
CORSIA Lower Carbon Aviation Fuels: An Assessment of the Greenhouse Gas Emission Reduction Potential
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 12, Iss 22, p 11818 (2022)
Curbing aviation emissions is clear goal for the aviation sector, but it is a challenging task. At international level, the ICAO CORSIA initiative promotes the use of alternative fuels as a means to decarbonise flights. Among alternative fuels, lower
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1aaa584598a4441c9be18a2b170b7e77
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
This work presents a novel P-graph-based model for optimizing a biomass supply network. The objective of this optimization is twofold: to find the most cost-effective biomass supply network with a minimum cost, while also fulfilling the required gree
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::7c9adea649a8e7236a166f7b15d4f7ee
https://www.bib.irb.hr/1282142
https://www.bib.irb.hr/1282142
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 9, Iss 21, p 4523 (2019)
Ethanol production from cellulosic material is considered one of the most promising options for future biofuel production contributing to both the energy diversification and decarbonization of the transport sector, especially where electricity is not
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/88ba8ad3c3414652a7fd3b9bf06be89c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Daniela Lovarelli, Alberto Tamburini, Stefano Garimberti, Giuliana D'Imporzano, Fabrizio Adani
Publikováno v:
The Science of the total environment. 842
The environmental impact of Parmigiano Reggiano PDO cheese was quantified using the Product Environmental Footprint Category Rules (PEFCRs) in a Traditional System (TS) and in an Improved Management System (IMS). The TS differs from IMS with respect
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Energies, Vol 11, Iss 1, p 198 (2018)
Forest biomass is an important resource for producing bioenergy and reducing greenhouse gas (GHG) emissions. The State of Michigan in the United States (U.S.) is one region recognized for its high potential of supplying forest biomass; however, the l
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0b6d138040f4426488898696c266a61e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.