Zobrazeno 1 - 10
of 286
pro vyhledávání: '"GERBI, V."'
Autor:
Benucci, I., Río Segade, S., Cerreti, M., Giacosa, S., Paissoni, M.A., Liburdi, K., Bautista-Ortín, A.B., Gómez-Plaza, E., Gerbi, V., Esti, M., Rolle, L.
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 December 2017 237:756-765
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Giacosa S., Parpinello G. P., Río-Segade S., Ricci A., Paissoni M. A., Curioni A., Marangon M., Mattivi F., Arapitsas P., Moio L., Piombino P., Ugliano M., Slaghenaufi D., Gerbi V., Rolle L., Versari A.
Ė possibile la classificazione varietale di vini ottenuti dalle principali uve rosse italiane? Questo studio indaga tale ipotesi basandosi sull’analisi di diverse componenti di base, della frazione fenolica e del colore di 110 vini rossi italiani
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::4ee2d891fda53b1691b4089511d5faed
http://hdl.handle.net/2318/1814076
http://hdl.handle.net/2318/1814076
Autor:
Scalzini, G., Paissoni, M. A., Giacosa, S., Drocco, D., Rainoldi, A., Ortiz Jacob, D., Bitelli, G., Río Segade, Susana, Gerbi, V., Rolle, L.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______970::ae5cfc3c6dd7c1730e498133558dfd43
http://hdl.handle.net/2318/1805592
http://hdl.handle.net/2318/1805592