Zobrazeno 1 - 10
of 6 887
pro vyhledávání: '"GELATION kinetics"'
Autor:
Bauland, Julien, Andrieux, Vivien, Pignon, Frédéric, Frath, Denis, Bucher, Christophe, Gibaud, Thomas
Publikováno v:
Soft Matter 2024
Supramolecular crystal gels, a subset of molecular gels, form through self-assembly of low molecular weight gelators into interconnecting crystalline fibers, creating a three-dimensional soft solid network. This study focuses on the formation and pro
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2407.15552
Autor:
Kang, Zheng1 (AUTHOR), Jia, Hu2 (AUTHOR) jiahuswpu@swpu.edu.cn, Liu, SiQi2 (AUTHOR), Li, Zhijie2 (AUTHOR), Li, Pengwu2 (AUTHOR), Li, ZhongGuo2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Dispersion Science & Technology. 2024, Vol. 45 Issue 9, p1755-1766. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wu, Po-Ting1 (AUTHOR), Crocker, John C.1 (AUTHOR), Sinno, Talid1 (AUTHOR) talid@seas.upenn.edu
Publikováno v:
Journal of Chemical Physics. 12/28/2024, Vol. 161 Issue 23, p1-10. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mancebo, Nuria1 (AUTHOR) nmradio@ucm.es, Rubio, Ramon G.1,2 (AUTHOR) carlcarb@ucm.es, Ortega, Francisco1,2 (AUTHOR) eduardogs@quim.ucm.es, Carbone, Carlo1 (AUTHOR) fernandm@ucm.es, Guzmán, Eduardo1,2 (AUTHOR), Martínez-Pedrero, Fernando1 (AUTHOR), Rubio, Miguel A.3 (AUTHOR) mar@fisfun.uned.es
Publikováno v:
Polymers (20734360). Sep2024, Vol. 16 Issue 18, p2618. 19p.
Impact of power ultrasound on the quality attributes of curd and its fermentation/gelation kinetics.
Autor:
Choudhary, Pintu1 (AUTHOR), Rawson, Ashish2,3 (AUTHOR) ashish.rawson@iifpt.edu.in
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. Jul2021, Vol. 44 Issue 7, p1-12. 12p.
Autor:
Shao, Minglu1 (AUTHOR), Gu, Feng1 (AUTHOR), Fu, Lipei1 (AUTHOR) fulipei@cczu.edu.cn, Yue, Xiangan2 (AUTHOR)
Publikováno v:
ChemistrySelect. 5/13/2022, Vol. 7 Issue 18, p1-7. 7p.